Vizuális élményt nyújtó

WordPress weboldal készítés

vevőszerzésre tervezve, mobilbarát kivitelben, WordPress alapon

Te is jártál már biztos weboldalon...

vagy már Te is próbáltad sajátodat összekattintgatni és rájöttél, hogy

AZ ONLINE MARKETING SPORT

Egy weboldal csak annyira lehet szép és hatékony,
amennyire a mögötte álló személy szépérzéke, webtechnológiai illetve marketing ismeretei megengedik. Nem mindegy ki "festi meg."

Bízd inkább webdesignerre
a webes kivitelezést!

Már nem elég egy általad készített "ingyenes" weboldal, amiről látszik, hogy Te kattintgattad össze. A konverzióhoz ma már a design az egyik legfontosabb elem. Nem elég a jó ajánlat. KELL A DESIGN!

Szakértői és látogatói szemmel is egy weboldalról rögtön lejön, hogy “tákolt” vagy profi készítette. Az első benyomásra 5 másodperced van. A Te weboldalad látogatói is ennyi idő alatt döntenek rólad, a cégedről, mint ahogy Te is érzed azt és döntesz is (a kilépés mellett), ha silány minőségű weboldalra tévedsz. A weboldaladnak alapvetően egyedinek, igényesnek és profinak kell lennie, miközben elad, vevőt hoz. Az emberek egyre igényesebb és tudatosabb vásárlók és magasabb elvárásai is vannak egy céggel kapcsolatban az interneten is. A sikerhez viszont egyre több és komplexebb technikai és technológiai eszközök, szoftverek egyidejű és szinergikus összekapcsolása és használata szükséges. Neked mint cégvezetőnek, vállalkozónak vagy marketingesnek el kell fogadnod azt, hogy nem ismerheted a technikai lehetőségeidet. Ez nem a Te dolgod. Ja és persze tudnod kell, hogy a technológia már nem lehet akadálya online ötleteid megvalósításának. Az egyedüli akadály, hogy nem ismered őket. Ha ismernél is néhány technikai eszközt – weboldal készítő szoftvert – vagy bármi mást, még meg kell tanulnod magabiztosan kezelni azt és eligazodni, kiismerni magad rajta és a különféle modulokat összeintegrálni vagyis a mai divatos szóval mondva “összekattintgatni” éééés imádkozni, hogy egymással és a rendszereddel kompatibilis legyen. De mivel csak néhány technikai eszközt ismersz talán, ezért nem is tudsz ezek használatában gondolkodni, pedig biztosan új üzleti modelleket, termékeket, szolgáltatásokat tudnál bevezetni a vállalkozásodba.

Komplett értékesítési rendszer kell legyen a weboldalad mögött, ha komolyan gondolod az online értékesítést

sales funnel

Az igényes és működőképes weboldalhoz és a háttérben való profi működéshez egyre több és komplexebb, fizetős marketingtechnológiai eszközök, szoftverek, bővítmények egyidejű és szinergikus összekapcsolása, integrációja és használata szükséges. Ezeket az amúgy rendelkezésre álló technikai eszközöket egy kezdő nem ismerheti, még a marketing tanácsadók se sajnos, mert akkor használnák és tanítanák…

Miben más egy általam készített WordPress weboldal?

Igényes, tagolt, könnyen érthető, letisztult, Google optimalizált, felhasználóbarát, gyors, értékesítésorientált és bevételt hoz

Rengetegen készítenek honlapot ma már mindenféle árkategóriában. Az én munkám sok esetben ott kezdődik, ahol más abbahagyja. A terméket, a szolgáltatást illetve a design, a szöveg és a kép összhangját igyekszem úgy összerakni, hogy az a lehető legjobban tükrözze a vállalkozást, a lehető leghatékonyabban átadja az üzenetet a látogatónak. Pozitív érzéseket akarok kiváltani a weboldalakkal az emberekből. Olyat, mint “Woow”, de jó!” illetve vágyat, bizalmat, hitelességet, megbízhatóságot és azt akarom sugallani, hogy ez az oldal valami más, mint a többi a piacon. Ez profi. Ez hat. Ez elad. Ez az ún. User Experience, vagyis UX design, azaz a felhasználói élmény növelése a weboldalakon. Ez a feladatom.

A különféle piacok megismerése, átlátása önmagában időigényes folyamat. A versenytársak online kommunikációjának vizsgálata illetve a piac feltérképezése után ráhangolódással a megfelelő arculatot és kommunikációs stílusú weboldalt összerakni komplex gondolkodást, esztétikai érzéket és precíz technikai megvalósítási képességet igényel.

Célom, hogy egy idegen piacon is olyan anyagot rakjak össze, ami megfelelően át tudja adni a látogatóknak a cég üzenetét és sikeresen teljesítse a célját: vásároljanak, adják le az ajánlatkérést, hívjanak fel telefonon, iratkozzanak fel, töltsék le, fizessék ki bankkártyával vagy éppen regisztráljanak a weboldalon keresztül. Én ezeket az alapvetően elvárt funkcionalitásokat az esztétikummal, a letisztultsággal, a logikai felépítéssel, az érthető és befogadható kommunikációval ötvözöm és így születnek meg a webes alkotásaim.  

profi honlap készítés

Felhasználói élmény teremtés

vagyis User Experience

Benyomások, érzések, amik a felhasználót a weboldal használata közben érik.

UX

design

HONLAPOK

Weboldalaim WordPressre épülnek,

MÉGIS MÁSOK

Legyen szó akár férfiasabb, akár "habos-babos" nőiesebb honlapról!

Régimódiból modern

Nézd meg mekkora átalakuláson mentek át egyes weboldalak!

Nyisd le a megfelelő füleket az egymás melletti összehasonlításhoz!

Ha Te is hatással akarsz lenni a látogatóidra és több bevételt szeretnél a weboldalról,

akkor itt az

De nem mindegy kivel vágsz bele, ha a vevőszerzés és a profi online jelenlét a cél.

Kiváló technológiai és szépérzekkel rendelkező - grafikusi képességgel is megáldott - weboldal készítőre van szükséged, akinek a technológia, a design és a letisztultság összeáll a keze alatt ÉS ért a vevőszerzéshez, a marketinghez

Rendkívül fontos ezenkívül, hogy beszélje a marketing guruk által oktatott “nyelvet” és képes legyen azokat a marketing kivitelezési terveket grafikailag és technikailag egyaránt igényesen kivitelezni, sőt továbbmegyek. Fontos, hogy ne Te oktasd őt, mint megrendelő, hanem értse minden kérésed és legyen képes akár azt tovább is gondolni…hiszen a marketingtechnológiákat ismerve előnyben kell legyen a megrendelővel szemben…Legyen otthon és ismerje ki magát a külföldön már rendelkezésre álló marketingtechnológiai eszközök között, vagyis tudjon újat mondani és mutatni Neked.

A weboldal készítők nagy része nem ilyen… de legalábbis nem egy személyben. Ezért nehéz igazán jó marketingkivitelezőt találnod. Ezért specializálódott mindenki valamire, mert mindenre kiterjedő tudást igen költséges és hosszú idő megszerezni, főleg az állandóan változó online marketing világában. És ezért több személynek kell fizetned egy webes projekted miatt…webes, grafikus, seo-s, adwords-ös, facebook-os, szövegíró, e-mail kampányos, videós, fotós…

Ezzel ellentétben én minden fontos területen igyekeztem és ma is igyekszem a TOP-on lenni, de legalábbis egy kis és közepes vállalkozónak az online marketingjéhez szükséges dolgokat igényes módon kivitelezni, megközelítve a specialista profikat. Nem én vagyok a legjobb videós, seo-s, grafikus, fotós, webes de amit itt látsz, az az én kivitelezésem… ebből láthatod, és összehasonlíthatsz akár másokkal és elhelyezhetsz a magyar piacon. Szóval én egyben tudok neked számos szolgáltatást nyújtani, amiért több embernek fizettél eddig vagy fizetnél a jövőben…

weboldal redesign

Gondoltad volna, hogy minden weboldalnak meg kellene újulnia legalább 1 – 1,5 évente és nem csak a technológiai fejlődés miatt?! Sőt, azoknak, akiknek a weboldalaikat jelentős számú visszatérő látogatók olvassák (tanácsadók, követőtáborral rendelkező személyek, guruk, blogok, stb.), azoknak javasolt lenne évente az új weboldal designcsere, mert megszokják a látogatók a kommunikációt, az arculatot, a stílust, ami igen gyorsan unalmassá válik számukra, így nem éred el a megfelelő hatást és a cselekvést sem. Romlik a konverzió.

mesteri weboldal készítése

A Te weboldalad mikor volt felújítva?

Ha nem hoz megfelelő mennyiségű megrendelést, vendéget, ügyfelet vállalkozásodnak, akkor persze ez nem is kérdés, hiszen ebben az esetben nincs értelme tovább megtartani a régi weboldalt. Olyan új weboldalra van szükséged, amely maximálisan támogatja és segíti az üzleted, a vállalkozásodat és vevőkkel lát el napról-napra, hónapról-hónapra! Egy új értékesítési rendszert kell felépíteni. Online marketing stratégiát kell összeállítani a piacodra szabva, amelyet meg kell végre valósítani. Tudom ez már nálad az asztalon van egy ideje, mert nem tudtad kivel valósítsd meg mindezt. Új vevőszerző honlapot és egy értékesítési rendszert rakok össze a piacodra szabva. Ebben a komoly munkában most végre emberedre találtál.

A maximumot hozom ki a WordPressből

Weboldalaim jellemzői

Letisztult design és tagolt kommunikáció

A régi típusú weboldalakra jellemző az ömlesztett tartalom. Az általam készített weboldalak stílusosan megfelelő mértékű szekciókra vannak tagolva, ezáltal az olvasó képes a fontos és hasznos tartalmat gyorsabban befogadni. Növeli a felhasználói élményt és a hajlandóságot a minél több információ elolvasására. Nem gond ugyanis az agynak a jól tagolt infó feldolgozása, elolvasása, még gyorsan olvasva, pásztázva sem.

Google optimalizált

Weboldalakat mindig a Google-nek megfelelő, könnyen feltérképezhetően készítem el, hogy az minél hamarabb a megfelelő kulcsszóra előre kerüljön. Kizárólag bejárható és indexelhető hasznos tartalom, URL struktúra, gyors betöltődési sebesség az, amit alkalmazom és ez sikeresen működik! Bármilyen piacon.

Mobilbarát kivitel

A weboldalakat ma már nem csak asztali gépen és laptopon nézik, hanem mobil eszközökön is. Az okostelefonok és tabletek korában kötelező ezeken az eszközökön is olvashatóan megjelenni. A weboldalak így reszponzív kivitelben készülnek, azaz mobilon is kiválóan olvashatók mindenféle nagyítgatás nélkül.

weboldal redesign

Egyedi arculat

Az első benyomás az interneten is döntő. Igénytelen weboldalon esélyed sincs elmondani, hogy mivel foglalkozol, vagy mit kínálsz. Az arculat a bizalomépítés LEGELSŐ eleme, ami azonnal másodpercek alatt kialakul. Ha itt nem egy jó érzés fogadja az illetőt, akkor “Viszlát!” majd a következő oldalon megtalálja, amit Nálad is megvehetett volna.

Biztonságos

2014-es felmérés kimutatta, hogy a weboldalak harmada 15 perc alatt feltörhető. Nincs feltörhetetlen weboldal, én azért igyekszem alkalmazni a megfelelő eszközöket és kivédeni az általános hackertámadásokat, hogy oldalad mindig biztonságban legyen!

Admin szerkesztőfelület

Az első benyomás az interneten is döntő. Igénytelen weboldalon esélyed sincs elmondani, hogy mivel foglalkozol, vagy mit kínálsz. Az arculat a bizalomépítés LEGELSŐ eleme, ami azonnal másodpercek alatt kialakul. Ha itt nem egy jó érzés fogadja az illetőt, akkor “Viszlát!” majd a következő oldalon megtalálja, amit Nálad is megvehetett volna.

Gyors betöltődés

A weboldal sebessége rendkívül fontos dolog a felhasználói élmény és a keresőoptimalizálás szempontjából úgyszintén. Egy lassan betöltődő weboldal nem csak a konverziót rontja, de a cég megítélésére is rossz hatással van. Az általam készített weboldalak betöltődési sebessége prioritást élvez, megtartva a dizájnt.

Mit várhatsz az új weboldaltól?

Minőségi megjelenést. Erősebb márkát. Nagyobb bizalmat. Több vevőt. Növekedő bevételt. Elégedettebb életérzést.

Az új weboldallal - ha vevőszerzés a fő célod - elindítasz egy új értékesítési korszakot, amely után jóval magasabb szinten leszel képes vevőket szerezni illetve márkát építeni. Az eredmény természetesen erősen termék/szolgáltatás és piacfüggő, de az alábbi 1 perces videó jól bemutatja honnan hová fejlődhetsz az online marketingben...

Kérdések és válaszok

Attól függ tudok-e vele azonnal kezdeni, rendelkezésemre állnak-e a megfelelő anyagok a részedről illetve beérkezett-e az első részlet. Ha igen, akkor a weboldal összetettségétől függően 3 hét – 2 hónap alatt elkészülhet. De gyorsabb, egyszerűbb weboldalprojektek ennél jóval gyorsabban, akár 1 hét alatt elkészülnek. Természetesen attól is függ hány projekten dolgozom egyszerre.

Egyedi weboldal fejlesztést, sitebuildet nem vállalok. Kizárólag a WordPress keretrendszerével dolgozom és ezzel készítem a weboldalakat. Statikus weboldalakat ritkán készítek, nullához közelít. Amit lehet tehát WordPressben oldok meg, amit pedig a WordPressben nem lehet, abban nem én vagyok a megoldás…

Fontos tudnod, hogy a WordPress keretrendszerét a fejlesztők kb. havi gyakorisággal frissítik. A weboldal funkcionalitását kiegészítő bővítmények (pluginek) szintén folyamatos fejlesztés alatt állnak és állandóan frissítik azokat is, vagyis az ÚJ WEBOLDALAD hátterében zajló és működő technikai kiegészítők már az ÚJ korukban is akár pár napon belül elkezdenek elavulni…folyamatosan frissítést igényelnek. Ezeket állandóan felügyelni és frissíteni kell(ene), hogy naprakész legyen a rendszered, hogy a biztonsági rések mindig be legyenek “foltozva” és biztonságban legyen az oldalad. Ezeket a frissítéseket elvégezheted Te is – feltéve ha tudod, hogy hogyan kell, vagy mert megmutattam, hogy hogyan kell – vagy a frissítéseket időközönként elvégezhetem én is 5.000 Ft/alkalom díjért.

Ha szeretnéd, természetesen. A weboldaladat az admin felületen keresztül tudod módosítani, amihez a belépési adatokat a weboldal elkészültekor küldöm el. A módosítások saját felelősségre történnek. A szakszerűtlen módosításokból adódó elállításért és ebből következő esetleges működési hibákért felelősséget nem vállalok. Ha azt akarod, hogy én módosítsam az oldalt, akkor a 30 percnél rövidebb módosításokat 3.000 Ft/alkalom áron teszem meg, az ennél komolyabb változtatásokat 4.500/óra díjban végzem el.

Folyamatosan vannak munkáim. Nem szokott kihagyás lenni és munkára várás. Sokszor több projekten is dolgozom egyszerre.

Attól függ, milyen időszakban vagyok. Érdeklődni kell, ha nagyon időhöz kötött a webes projekted, hogy tudom-e vállalni.

Egyedül dolgozom. Minden, amit a weboldalamon látsz, azt magam csinálom. Nincs kiszervezés, vagy munka tovább passzolása. Weboldal, grafika, videó, fotó, szövegírás, keresőoptimalizálás, fizetett hirdetési kampányok, stb. egy kézben.

Tartom őket. Legalábbis igyekszem.. De előfordul persze, hogy kicsit több idő kell, mert pl. a munka közben változtak a designnal kapcsolatos elképzelések, vagy az irányvonalak. Ezzel kell számolni, de összességében igyekszem a vállalt határidőt szem előtt tartva elkészülni a munkával.

A munka megkezdésekor a megbízási díj első fele kerül megfizetésre, majd átadáskor a második fele kerül kifizetésre. Fizetés készpénzben, vagy banki átutalással történik. Igény szerint bankkártyás fizetéssel is.

Természetesen. Ha személyesen szeretnél velem találkozni a munka megkezdése előtt azt átbeszélni, illetve szeretnél, véleményt kérni vagy iránymutatást kapni tanácsadás formájában, erre van lehetőséged. Egyeztessünk időpontot és helyszínt. Ha én utazom az útiköltségemet Te állod, plusz az óradíjam 10.000 Ft. Ha Te utazol hozzám, akkor egy óra ingyenes, ezen túl 10.000 Ft/óra.

A személyes tanácsadás díja, ha én (is) utazom a találkozó helyszínére az útiköltségemet Te állod, plusz az óradíjam 10.000 Ft. Ha Te utazol hozzám, akkor egy óra ingyenes, ezen túl 10.000 Ft/óra.i.

Természetesen tudunk,de előre egyeztessünk időpontot. Egy fél óra ingyenes. Ezen túli tanácsadás díja 10.000 Ft/óra.

Fix, óradíjas és havidíjasban is. Az egyszeri munka egyszeri fix költsége van, míg egy komolyabb együttműködésnek, ahol komolyabb és hosszabb együttműködés szükséges, havi díjas megbízás a megoldása. Ha mondjuk minden online marketinges tevékenységedet szeretnéd rám bízni, akkor havi megbízásban tudunk gondolkodni, mert folyamatosan munka lesz a projekteddel. A weboldal készítéstől kezdve a keresőoptimalizáláson át az Adwords hirdetések kezelésén túl annak optimalizálásáig, a grafikai munkáktól a videók készítéséig sok minden beleférhet annak megfelelő havi áron. Ez az, amikor egy külsős megvalósító online marketingesként számíthatsz a szolgáltatásaimra és egy emberként kapsz meg olyan dolgokat, amiket eddig többen csináltak. Jóval többért..

Nem probléma. Iránymutatásnak kiváló. Igyekszem hozzátenni az én tudásom szerinti legjobbat, hogy az még jobb legyen.

Nem. Más munkájába nem szoktam belenyúlkálni, főleg ha nem is WordPress weboldal. Csak kizárólag saját teljes felépítésű weboldal készítek. Más által elkészített vagy félig kész weboldalt nem fejezek be és nem javítok. Maximum akkor, ha újrakezdhetem az egészet elölről.

Meg tudom csinálni. Ismerem a magyar marketingesek fókuszát, és oktatásait. Tudom miről beszélnek ma. Ha éppen értékesítési tölcsér kell neked automatizálással, egykattintásos upsell-el, mert ez most a legújabb dolog itthon, amit én már jópár éve folyamatosan látok az amerikai piacon, akkor azt csinálom meg. Ha landing oldalt szeretnél feliratkozógyűjtéshez, akkor azt.

Attól függ, mit tud a tárhelyed. Mekkora méretű és milyen a szerver. Szeretem a saját bevált tárhelyszolgáltatómhoz vinni ügyfeleimet, mert ott tudom mi hogyan működik és bevált, “nem leállós”, “vasárnap este is segítős” ügyfélszolgálat van. Ha a Te tárhelyed egy “garázsban” van és a szomszéd srác működteti, akkor az úgyis kiderül és megmentelek a felesleges kiadásoktól is és átviszlek a weboldaladnak is megfelelő tarhely.eu-hoz. Tapasztalatom van még a Médiacenterrel, az ATW-vel és a Tárhelyparkkal.

Semmi gond. Foglalok egy domaint és hozzá vásárolok egy megfelelő tárhelyet, a tarhely.eu-nál. Őket ajánlom szívesen. Semmi gondom még nem volt velük, ha volt valami technikai probléma mindig gyorsan megoldották.

A tárhelyet vásárolsz vagy én vásárolok a nevedben a tarhely.eu-tól a domaint pedig átvisszük hozzájuk, így egy kézben lesz minden, egy helyre kell évente utalni a domain és a tárhely költségeit. Nincs többé szétforgácsoltság és  nincs több szolgáltató különböző időben érkező számláinak fejbentartása. Egyszerűsítünk.

Vannak piacok és tevékenységek, amelyekkel nem szimpatizálok. Az elveimmel ellenkező dolgok reklámozását, jobb színben feltüntetését nem vállalom. Nem írom ide, de van olyan, amelyeknek nem dolgozom és amelyekben nem számíthatsz a segítségemre.

Ha van már weboldalad, akkor kellenek az alábbi adatok:

1. FTP adatok:
Host:
Port: (nincs minden esetben port megadva)
Username (felhasználónév):
Password (jelszó):

2. Tárhelyszolgáltató Admin felület hozzáférései (Cpanel):
Elérhetősége (URL) illetve a Username (felhasználónév) és Password (jelszó)

3. phpMyAdmin elérhetőségei (ez csak akkor kell, ha a Tárhely adminfelületről nem elérhető, hanem külső weboldalról érhető el)
URL, Username (felhasználónév) és Password (jelszó)

4. Ezen kívül, ha WordPress oldalad van:
Az admin felhasználóneved és jelszavad kell.

5. Google fiók hozzáférés is kell majd a későbbiekben, a Google Analytics integrálásához és a Google Search Console-hoz is illetve egyéb fiókok (Google Plus, Google Térkép, Google Cégem, illetve YouTube profil elkészítéséhez) de ez lehet, egy teljesen újonnan létrehozott Gmail fiók is, ha a sajátot nem akarod megadni.

A weboldalhoz szükséges szöveget, képeket, videókat, grafikai fájlokat, stb. az alábbi formátumokban küldheted:

Szöveg: word, pdf, ppt
Táblázat: excel,
Képek: jpeg, png, tiff (csak jó minőségű nagy felbontású képeket küldj, vagy csinálni kell, ha nincs saját anyag…vagy a jelenlegi weboldalon lévő képeket használom és kiegészítem vagy venni kell stockfotókat…ez utóbbit nem javaslom annyira)
Grafikai fájlok: psd, ai, eps, indd, (CorelDraw fájl nem jó nekem)
Videó: mp4, mov, wmv
Audio: wav, mp3
Fájlok elküldése: OneDrive-on vagy Dropbox-on keresztüli mappa megosztással, toldacuccot.hu vagy mammutmail.com használatával.

Weboldalakat sokan csinálnak,

de a tartalmat jól csomagolni csak kevesen tudják.

Általában hiányzik valami! Az esztétikai és szépérzék, ami a technikai kivitelezéssel párosul illetve a termék/szolgáltatás komplex és objektív megismerésének és átlátásának képessége, a marketinges gondolkodásmód, a minőségi munkára rászánt idő, a külső szemlélő objektivitása vagy a tagolt infóátadás és mondanivaló hangsúlyozása.

Ezek együtt nyújtanak csak valódi élményt és adnak megértést a látogatónak, ami végső soron hatással van a végső vásárlási döntésükre…

Nálam ezek mind együtt megvannak.

Bízz meg még ma

az új WordPress weboldalad egyedi, stílusos, modern kivitelezésével!

Ügyfeleim online jelenlétét jóval magasabb színvonalra emelem, amivel sok esetben drasztikus bevételemelkedést tudnak elérni. A munkához olyan Magyarországon rendkívül kevesek által ismert marketingtechnológiákat is használok, amelyeket a hazai guruk sem valószínű, hogy ismernek és használnak vevőszerzésre és online marketingjük javítására. Ezekkel az innovatív marketingtechnológiai eszközökkel és azok helyes alkalmazásával bizonyos ügyfeleim óriási versenyelőnyre képesek szert tenni és a piacukon vezető és követendő marketingpéldává válnak nagyon rövid idő alatt…

Scroll to Top