2 nap alatt átadom az igényes wordpress weboldalkészítés alapjait

Profi wordpress weboldal készítés és webdesign élő tantermi tanfolyam

2019. szeptember 28-29.

szombat - vasárnap 9-17 óráig
Szentendre sétálóutcájában
az Otthon Magadnál Központban

nap
óra
perc
mp

Készíts végre Te is lenyűgöző honlapokat

Tanfolyam után Te is csodás honlapokat tudsz majd készíteni magadtól töredék idő alatt
webes nélkül akár magadnak, akár ügyfeleidnek. Sokkal szebb és igényesebb lesz az oldalad és nem kell várnod a webesedre se többet. Bármit, bármikor könnyen meg tudsz változtatni pluszköltségek és várakozás nélkül. Ma kulcsfontosságú a gyorsaság és a függetlenség,
ha online bizniszed van. Ezt adja vissza Neked ez a tanfolyam.

Igen, ez mind Elementorral készült és Te is tudsz majd egyedül hasonlóan igényes wordpress weboldalt készíteni programozás és webes nélkül.

Te és a vállalkozásod megérdemli az egyedi, igényes megjelenést, ezáltal a több vevőt, nagyobb elismerést és több bevételt. Hozzuk ki belőled is a kreatív webes alkotót!

Kinek való ez a tanfolyam?

A kezdőket, középhaladókat, haladókat egyaránt újdonság várja.

Honlap tulaj

Vállalkozó

Cégvezető

Marketinges

Tanuló

Ha WordPress weboldalt szerkesztesz, üzemeltetsz vagy szerkeszteni, készíteni szeretnél, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Ha az igényes online megjelenés kulcsfontosságú számodra, mert ügyfeleket szerzel a weboldalad által, vagy eladsz rajta bármit, akkor itt a helyed. Lehetsz egyéni vállalkozó, cégvezető, alkalmazott, online marketinges, tanuló vagy csak lelkes weboldal készítés iránt érdeklődő, nálam megtalálod a gyakorlati útmutatást és sokkal rövidebb idő alatt olyan szintre érhetsz a wordpress webszerkesztésben, hogy azt a webesek is megirígylik. Ha Te készíted az online marketinged, ha kellene egy új képesség – hogy megtanuld profi módon kezelni wordpress oldalad – illetve Te vagy az a személy, aki a wordpress weboldalad mögött áll és napi, heti szinten szerkesztgeti, akkor ezt a képzést Neked találtam ki. Ezen a 2 napon a Te weboldaladon fogunk dolgozni! Ez gyakorlati tanfolyam NEM ELMÉLET! Itt a gyakorlatban csináljuk a dolgokat, én mutatom a képernyőn, Te pedig figyeled és csinálod velem együtt, hiszen én nem tanácsadó vagyok, hanem kivitelező… akinek technikai és gyakorlatias útmutatásaira nagyon sok weboldal tulajdonosnak szüksége lehet. Ezért jött létre ez a tanfolyam…

Bemutatkozik az első mentor

"Fogd és vidd" vizuális oldalszerkesztés élőben, kódolás nélkül. Azonnal látható a design.

A világ legnépszerűbb, itthon még alig ismert és alig használt
wordpress "fogd és vidd" weboldal szerkesztője, aminek segítségével
bármilyen designt meg tudsz csinálni programozás nélkül.
Könnyedén és gyorsabban mint eddig. Ezt tanuljuk meg most.

Megjegyzés: Az Elementor oldalszerkesztő már több mint 2.000.000 weboldalon aktív.
A wordpress webdesign új dimenziója.

Imádni fogod a wordpress
weboldal szerkesztés új módját

A világon számos profi webdesigner, "csináld magad" webes és online marketinges áll át a Divi-ről és társairól Elementorra... Nem véletlenül. Sokkal gyorsabb vele a munka, intuitívebb a kezelőfelület plusz számos egyedi fejlesztés és a folyamatos innováció miatt. Rengeteg előre elkészített weboldal arculati sablon közül választhatsz, amit egy kattintással azonnal beilleszthetsz az oldaladba és testre szabhatsz percek alatt.

Gyönyörű oldalak

A nemzetközi webdesigner szakma is egyértelműen az Elementor mellett tette le a voksát. Ma már Te is webdesignerekkel veheted fel a versenyt, ha időt fordítasz a felület megismerésére. Az Elementorral olyan weboldalt készíthetsz, amilyenre valóban büszke leszel és amire vágytál. Még az is lehet, hogy szakmát váltasz és webdesigner leszel... 😉

LIVE szerkesztőfelület

A szerkesztőfelületen egyből látod ÉLŐBEN milyen lesz az oldalad, nem kell átváltogatni, hosszú másodperceket kivárni, amíg lefrissül az oldal és betöltődik, mire meglátod csalódottan mit is csináltál a háttérben. Óriási élménnyé változik az eddigi nehézkes és frusztráló weboldal készítési folyamat.

Magyar nyelvű kezelőfelület

Az Elementor magyarra fordításában én is jelentős szerepet vállaltam, hogy minél hamarabb itthon is ezrek győződhessenek meg a hatékonyságáról. A szerkesztőfelület magyarul használható, megkönnyítve ezáltal az angolul kevésbé beszélők munkáját. Bár az angol nyelvtudás ezen a területen elvárt és óriási előnyt jelent.

Sokkal gyorsabb haladni vele, mint bármi mással

Ha belejössz az Elementorral való munkába észre fogod venni, hogy minimum fele idő alatt elkészülsz egy sokkal igényesebb webdesignnal, mint azelőtt. Kulcsfontosságú, hogy felgyorsítsd az elkészülési időt és jobb, szebb, igényesebb oldalakat hozz létre.

Folyamatos innováció

Ahogy az Elementor fejlődik, azt nehéz elmondani. Olyan tempóban innoválnak, ami világszinten egyedülálló. Az igényes "DIY- csináld magad" weboldalkészítők illetve a webdesigner szakma egyértelműen letette mellette a voksot. Rengetegen cserélik le a piacvezetőnek kikiáltott Divi-t és a Beaver Builder-t és állnak át az Elementorra az innovációnak köszönhetően.

Könnyen megtanulható és kezelhető

Amikor elkezdtem, néhány nap alatt elsajátíthatod Te is felületet és ahogy hozzászoksz egyre gyorsul majd a weboldalak elkészítési ideje, akár felére, harmadára. A designban pedig sokkal jobb is lehetsz. A kreativitás ezzel az eszközzel valóban határtalan. Ez a tanfolyam a tanulási idődet is jelentősen lerövidíti.

Sehol máshol nem látott megoldások

Az Elementorba olyan egyedi funkciókat is fejlesztenek, amihez eddig külön fizetős bővítményt kellett vásárolni. Ilyenek pl. a popupok, amelyek teljesen testre szabhatók és felveszik a versenyt minden tekintetben a fizetős ismert és népszerű popup pluginokkal. A fejlesztők nem titkolt szándéka, hogy az Elementor pótoljon sok-sok apró felesleges bővítményt és a legnépszerűbb wordpress oldalépítő legyen, amit sokak szerint már el is ért...

Minden sablonhoz használható

Az Elementor bármilyen arculati sablonnal megfelelően működik. Persze vannak preferált és kifejezetten az Elementorra fejlesztett sablonok (Elementor saját Hello sablonja, OceanWP, Astra, GeneratePress, stb. ), de használni fogod tudni bármilyen sablon legyen jelenleg telepítve az oldaladon. Még az Avada sablonnal is kompatibilis. Bár az Avadát elvből nem ajánlom és ha egy módod van rá kerüld el.

Bemutatkozik a másik mentor

Az oktató

Richter László

webdesigner, online marketing kivitelező,
az Implementor Média alapítója

Több mint 10 év wordpress weboldal készítési tapasztalattal a háta mögött úgy döntött átadja mindazt a tapasztalatot, amit eddig webes kivitelezőként megszerzett. Eszközöket, technikákat, trükköket, tippeket, vevőszerző rendszerekhez, amelyek a profi online jelenléthez és több bevételhez szükségesek, amelyek óriási versenyelőnyt nyújthatnak. Számos, különféle piacon tevékenykedő cég és vállalkozás online vevőszerzésében szerzett tapasztalatait tanfolyamok formájában igyekszik megosztani az online is vállalkozókkal. A tanfolyamaival drasztikusan lecsökkented a tanulási időt és közvetlen kivitelezői szaktudáshoz, praktikákhoz és gyakorlati tapasztalathoz férhetsz hozzá. Az oktatások 100%-ban a kivitelezésről szólnak vagyis itt megvalósítás zajlik személyre szabott válaszokkal, útmutatásokkal. Ez az talán, amire régóta vártál...hogy szakértő mentor mutassa meg mit, hogyan tudsz igényesen kivitelezni a meglévő vagy új weboldaladon.

Mikor és hol lesz?

Szentendre sétálóutcájában a
Dumtsa Jenő u. 13/a alatt

2019. szeptember 28-29. szombat-vasárnap

9.00 - 17.00 -ig

OTTHON MAGADNÁL KÖZPONT
2. emelet, ÉLETFA TEREM

A hely, ahol profibb leszel. Ne halogasd a döntést, mert max. 8 főt tudok egyszerre ebben a teremben "kiképezni".
Ez a létszám még családias és személyes is tud maradni...

Az Otthon Magadnál Központ Szentendre sétálóutcáján található. Tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyedén megközelíthető akár Budapestről is. Miért Szentendre? Mert szeretem és mert nem szokványos budapesti tömegképzést akarok, viszont inspiráló a helyszín, nyugodt, kellemes és könnyen megközelíthető Budapestről. Olyan helyet kerestem, ami önmagában is vonzó. Van itt nyüzsgés, de mégis kisvárosi, történelmi hangulatú, olyan kis romantikus ékszerdoboz… Miért is ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal? Élvezd Szentendre vendégszeretetét, turistalátványosságait és nyüzsgő, de mégis kisvárosi hangulatát.

Étkezés/parkolás:

A szentendrei sétálóutca tele van éttermekkel és vendéglátóipari üzletekkel így nem fog gondot okozni, hogy találj valami finom falatot a szünetben. Ha mégis hozol enni magaddal ebédet, azt a helyiség konyhájában meg tudod melegíteni. Az ebéd önköltséges.

A helyek száma limitált: max. 8 fő

Kiscsoportos 100% gyakorlati tanfolyam. Az oktatás során átnézzük - ha kell telepítjük is - a weboldalad. Végigmegyünk az új oldalépítő használatán és számtalan design lehetőségein. Mindenki a saját weboldalán fog dolgozni. Úgy mész el, hogy ismered a rendszert és tudod hogyan kell használni.

Nem jó az időpont és más időpontban jönnél?

Küldj egy rövid üzenetet melyik felállás jó neked és megszervezem a lehetőségekhez képest, hogy el tudd végezni, szabadságkérés nélkül! Jelezd felém, hogy igényed szerint alakuljon a következő tanfolyamok időpontja.

Szakadj ki a mindennapokból,
gyere el Szentendrére és tanulj meg
profi weboldalt készíteni!

A tanfolyam programja

szeptember 28. szombat

Mennyibe kerül?

Fektess be az új képességedbe most
mindössze 69.000 Ft-ot!

Garantáltan a legjobb döntést teszed. Ez a “nincs min gondolkodni sokat” ajánlat. A WordPress weboldal kezelést és igényes design kivitelezést Elementorral ma nem tanulod meg mástól ilyen színvonalon itthon. A létszáma limitált (max. 8 fő ) a terem befogadóképessége miatt. Ha magasabbra szeretnél lépni a wordpress weboldalad szerkesztésében, akkor ez itt a Te lehetőséged. Már csak a technikai kérdéseidre választ kapva megérheti eljönnöd…Ha érdekel az igényes weboldal készítés, akkor itt a helyed!

Gyakori kérdések

Remélem minél többen, viszont én úgy tervezem és a helyszínt is úgy választom ki, hogy családias legyen a hangulat és max. 8 fő részére tartsak egyszerre tanfolyamot. De egy fő résztvevőnek is megtartom természetesen. Ez nem egy marketingkonferencia, hogy kötelező megtölteni egy hatalmas helyszínt, mert másképp nem néz ki jól…Én oktatni szeretnék megfelelően nyitott és tanulni vágyó, újdonságokat kereső, lelkes embereket, akár kezdőket, akár haladókat, akik hiszik, hogy több van bennük és a kreativitásukat a weben kívánják megélni és megmutatni.

Ha még most ismerkedsz a WordPress-szel vagy már használod alapszinten, akkoris nyugodtan jöhetsz. Ha van már előre telepített wordpress weboldalad és haladó szinten vagy, az még jobb! Ha teljesen nulláról indulsz velem, akkor én segítek a tanfolyamig telepíteni a wordpresst, hogy ne ott kelljen bajlódni vele és felkészültebben érkezz. Totál kezdő nem akadály, csak legyél nyitott az új dolgok elsajátítására. Ha érzed a hívást, akkor itt helyed. Garantáltan csak profitálni fogsz belőle.

IDŐT! Nagyon sokat! Éveket spórolhatsz meg. Én több mint 10 éve kutatom, keresem és járom ezt az “online marketing” és “weboldal készítés” erdőt. Én magasabbról látom ezt a területet.  Tudom mi hová vezet és hol jártak még kevesen. Te – pláne ha kezdő vagy – nemigen fogod átlátni a technikai eszközöket és lehetőségeid elsőre. A helyes eszközök kiválasztása pedig alapjaiban befolyásolja a későbbi lehetőségeid, a sikered illetve kudarcod. Belevághatsz önállóan is a tanulásba, ingyenes tartalmak fogyasztásába, keresgélésekbe, de könnyű eltévedni ebben a világméretű erdőben, ami ráadásul jellemzően angolul van kikövezve és útjelzőzve. Én már bejártam az erdőt. Sok mindent és sok mindenkit láttam, sok mindent összeszedtem, majd sok mindent kidobtam. Leszűrtem a lényeget. Ezt szeretném átadni és idegenvezetődként segíteni. Az időd a legfontosabb eszközöd itt a Földön. Hogy mire szenteled, kinek szenteled és kit fogadsz el mentorodnak csak rajtad áll.

PÉNZT! Nagyon sokat. Ne költs feleslegesen hülyeségekre és olyan dolgokra, amik bevisznek az erdőbe. Spórold meg magadnak a tanulópénzt, ne költs feleslegesen olyan dolgokra, amik nem működnek és nem visznek el a célodhoz. Ja és nemcsak spórolhatsz de bevételt is hozhat számodra a tanfolyam, akár asaját terméked árulod majd, akár belekezdesz egy új karrierbe. (persze kellő alázat és tapasztalattal a hátad mögött, mert sohanem volt akkora igény aprofi webesre mint ma, mert ez nem a kóklernevelde akar itt ez lenni kérem szépen! 🙂 de kellő hozzáállással és kitartással simán képes leszel akár ügyfeleknek is dolgozni.)

ÚJ KARRIERT! Lehet hogy egy új hivatás készülődik megmutatni magát.

ÖNBIZALMAT! Bármilyen alkotás – legyen az webdesign – amit az ember létrehoz a semmiből, megalkot, megteremt, az növeli az önértékelését, önbizalmát és elismerést vált ki az emberekből. Ma kinek nincs szüksége nagyobb önbizalomra és piacképes tudásra?

FÜGGETLENSÉGET! Nem kell többet a webesed után szaladgálnod, várni rá, ha új ötleted van vagy módosítást szeretnél. Legyél önmagad webese, de legyen egy mentorod, akihez fordulhatsz bármikor, ha elakadnál vagy csak továbblépnél a fejlődésben…

ELISMERÉST! Sokakhoz el tudod juttatni a munkád a weben, és az oldaladra méltán lehetsz majd büszke.

Igen, a tanfolyamot kezdőknek találtam ki, azonban kicsit haladóbb és középhaladóknak is nagyon sok újdonságot tartogat. A tárhely és domain alapoktól indulunk, letéve a biztos alapokat. A wordpress telepítés után – ha neked ez nem új akkor szuper – rátérünk a felület használatára és az Elementor oldalépítővel való weboldal készítésre. Mindenről előre elkészített jegyzetet kapsz, amiről szó lesz, és emlékezni fogsz rá, ha fellapozod majd otthon, mi mire való… Otthon is fogsz tudni haladni önállóan a tanulással.

Számlát természetesen kapsz a tanfolyamról, ami áfamentes.

Tudod, te fogsz meglepődni legjobban mire vagy képes az általam megmutatott eszközökkel, mint ahogy a 2-4 napos jobbagyféltekés rajztanfolyamokról is rajzolózsenik jönnek ki úgy, hogy mindegyikük állítása szerint előtte csak pálcikaembereket tudtak rajzolni. A stlusérzék tanulható, de előny ha neked van. Fogunk előre elkészített sablonokat is átdolgozni, amihez nem kell annyi szépérzék. Ha egyáltalán nincs ilyen érzéked, akkor javaslom az inspirálódást és olyan weboldalakat kezdj majd el a tanfolyam után “másolni”, ami tetszik neked, amit látni profi csinált, aminek van stílusa. Szóval nem kell mindenkinek a semmiből teljesen egyedi grafikát kitalálni. Ez amúgy se alapkészség. Egy szó mint száz. Sose becsüld le a képességeid, mert nem tudhatod mi lapul benned…én segítek kihozni belőled a kreatívabb oldalad és odaadom az eszközöket, Te pedig hozod a hajlandóságodat.

A tanfolyamra főleg azokat várom, akik még nem ismerik az Elementor wordpress bővítményt, amit itt a nulláról tanítok meg Neked és garantáltan le fogod cserélni a jelenlegi arculati sablonod, Visual Composered, Avada sablonod, még a Divi-t is! Korlátlanul kérdezhetsz az élő rendezvény alatt bármilyen technikai kérdésedre igyekszem válaszolni. Valóban személyre szabott válaszokat kapsz.

Mindenképpen hozd. Ide máshogy nem érdemes jönni. Ha nincs, akkor kérj kölcsön, vagy szerezz be valahonnan, mert ez 100% gyakorlati tanfolyam. Nem elméletekről lesz szó, hanem konkrétan dolgozni fogunk. És jó ha tudod velem haladva csinálni az oldalad. Írni és jegyzetelni is szükséges lesz, ezért hozz tollat, jegyzetfüzetet is magaddal.

A tanfolyamon az Elementor és az Astra sablon ingyenes verziójával dolgozunk. Az Elementor és Astra sablon Pro verzióját akkor érdemes megvenned, ha szükséged van a Pro-ban található további nagyszerű opciókra, építőelemekre és funkciókra. (Erősen ajánlott egyébként, ami összesen 110$-os befektetés pluszba/év, ha nem várnád meg a tanfolyami sokkal kedvezőbb ajánlatom.) Később is dönthetsz a Pro verzió megvásárlása mellett, nem szükséges a tanfolyamra rendelkezz vele, de nem hátrány, ha előre megvásárolod. 59 dollárba kerül (15.000 Ft) és évente megújítás szükséges. Van viszont erre egy jobb ajánlatom: Részletek a tanfolyamon. Ha mégis megveszed, addigra, megköszönöm, hogyha az én ajánlói linkemen keresztül teszed ide kattintva, ami neked nem kerül többe viszont én kapok egy kis ajánlói jutalékot utána. Előre köszönöm, hogy ezzel is támogatod a munkám.

Remélem minél többen, viszont én úgy tervezem és a helyszínt is úgy választom ki, hogy családias legyen a hangulat és max. 8 fő részére tartsak egyszerre tanfolyamot. De egy fő résztvevőnek is megtartom természetesen. Ez nem egy marketingkonferencia, hogy kötelező megtölteni egy hatalmas helyszínt, mert másképp nem néz ki jól…Én oktatni szeretnék megfelelően nyitott és tanulni vágyó, újdonságokat kereső, lelkes embereket, akár kezdőket, akár haladókat, akik hiszik, hogy több van bennük és a kreativitásukat a weben kívánják megélni és megmutatni.

Ha még most ismerkedsz a WordPress-szel vagy már használod alapszinten, akkoris nyugodtan jöhetsz. Ha van már előre telepített wordpress weboldalad és haladó szinten vagy, az még jobb! Ha teljesen nulláról indulsz velem, akkor én segítek a tanfolyamig telepíteni a wordpresst, hogy ne ott kelljen bajlódni vele és felkészültebben érkezz. Totál kezdő nem akadály, csak legyél nyitott az új dolgok elsajátítására. Ha érzed a hívást, akkor itt helyed. Garantáltan csak profitálni fogsz belőle.

IDŐT! Nagyon sokat! Éveket spórolhatsz meg. Én több mint 10 éve kutatom, keresem és járom ezt az “online marketing” és “weboldal készítés” erdőt. Én magasabbról látom ezt a területet.  Tudom mi hová vezet és hol jártak még kevesen. Te – pláne ha kezdő vagy – nemigen fogod átlátni a technikai eszközöket és lehetőségeid elsőre. A helyes eszközök kiválasztása pedig alapjaiban befolyásolja a későbbi lehetőségeid, a sikered illetve kudarcod. Belevághatsz önállóan is a tanulásba, ingyenes tartalmak fogyasztásába, keresgélésekbe, de könnyű eltévedni ebben a világméretű erdőben, ami ráadásul jellemzően angolul van kikövezve és útjelzőzve. Én már bejártam az erdőt. Sok mindent és sok mindenkit láttam, sok mindent összeszedtem, majd sok mindent kidobtam. Leszűrtem a lényeget. Ezt szeretném átadni és idegenvezetődként segíteni. Az időd a legfontosabb eszközöd itt a Földön. Hogy mire szenteled, kinek szenteled és kit fogadsz el mentorodnak csak rajtad áll.

PÉNZT! Nagyon sokat. Ne költs feleslegesen hülyeségekre és olyan dolgokra, amik bevisznek az erdőbe. Spórold meg magadnak a tanulópénzt, ne költs feleslegesen olyan dolgokra, amik nem működnek és nem visznek el a célodhoz. Ja és nemcsak spórolhatsz de bevételt is hozhat számodra a tanfolyam, akár asaját terméked árulod majd, akár belekezdesz egy új karrierbe. (persze kellő alázat és tapasztalattal a hátad mögött, mert sohanem volt akkora igény aprofi webesre mint ma, mert ez nem a kóklernevelde akar itt ez lenni kérem szépen! 🙂 de kellő hozzáállással és kitartással simán képes leszel akár ügyfeleknek is dolgozni.)

ÚJ KARRIERT! Lehet hogy egy új hivatás készülődik megmutatni magát.

ÖNBIZALMAT! Bármilyen alkotás – legyen az webdesign – amit az ember létrehoz a semmiből, megalkot, megteremt, az növeli az önértékelését, önbizalmát és elismerést vált ki az emberekből. Ma kinek nincs szüksége nagyobb önbizalomra és piacképes tudásra?

FÜGGETLENSÉGET! Nem kell többet a webesed után szaladgálnod, várni rá, ha új ötleted van vagy módosítást szeretnél. Legyél önmagad webese, de legyen egy mentorod, akihez fordulhatsz bármikor, ha elakadnál vagy csak továbblépnél a fejlődésben…

ELISMERÉST! Sokakhoz el tudod juttatni a munkád a weben, és az oldaladra méltán lehetsz majd büszke.

Igen, a tanfolyamot kezdőknek találtam ki, azonban kicsit haladóbb és középhaladóknak is nagyon sok újdonságot tartogat. A tárhely és domain alapoktól indulunk, letéve a biztos alapokat. A wordpress telepítés után – ha neked ez nem új akkor szuper – rátérünk a felület használatára és az Elementor oldalépítővel való weboldal készítésre. Mindenről előre elkészített jegyzetet kapsz, amiről szó lesz, és emlékezni fogsz rá, ha fellapozod majd otthon, mi mire való… Otthon is fogsz tudni haladni önállóan a tanulással.

Számlát természetesen kapsz a tanfolyamról, ami áfamentes.

Tudod, te fogsz meglepődni legjobban mire vagy képes az általam megmutatott eszközökkel, mint ahogy a 2-4 napos jobbagyféltekés rajztanfolyamokról is rajzolózsenik jönnek ki úgy, hogy mindegyikük állítása szerint előtte csak pálcikaembereket tudtak rajzolni. A stlusérzék tanulható, de előny ha neked van. Fogunk előre elkészített sablonokat is átdolgozni, amihez nem kell annyi szépérzék. Ha egyáltalán nincs ilyen érzéked, akkor javaslom az inspirálódást és olyan weboldalakat kezdj majd el a tanfolyam után “másolni”, ami tetszik neked, amit látni profi csinált, aminek van stílusa. Szóval nem kell mindenkinek a semmiből teljesen egyedi grafikát kitalálni. Ez amúgy se alapkészség. Egy szó mint száz. Sose becsüld le a képességeid, mert nem tudhatod mi lapul benned…én segítek kihozni belőled a kreatívabb oldalad és odaadom az eszközöket, Te pedig hozod a hajlandóságodat.

A tanfolyamra főleg azokat várom, akik még nem ismerik az Elementor wordpress bővítményt, amit itt a nulláról tanítok meg Neked és garantáltan le fogod cserélni a jelenlegi arculati sablonod, Visual Composered, Avada sablonod, még a Divi-t is! Korlátlanul kérdezhetsz az élő rendezvény alatt bármilyen technikai kérdésedre igyekszem válaszolni. Valóban személyre szabott válaszokat kapsz.

Mindenképpen hozd. Ide máshogy nem érdemes jönni. Ha nincs, akkor kérj kölcsön, vagy szerezz be valahonnan, mert ez 100% gyakorlati tanfolyam. Nem elméletekről lesz szó, hanem konkrétan dolgozni fogunk. És jó ha tudod velem haladva csinálni az oldalad. Írni és jegyzetelni is szükséges lesz, ezért hozz tollat, jegyzetfüzetet is magaddal.

A tanfolyamon az Elementor és az Astra sablon ingyenes verziójával dolgozunk. Az Elementor és Astra sablon Pro verzióját akkor érdemes megvenned, ha szükséged van a Pro-ban található további nagyszerű opciókra, építőelemekre és funkciókra. (Erősen ajánlott egyébként, ami összesen 110$-os befektetés pluszba/év, ha nem várnád meg a tanfolyami sokkal kedvezőbb ajánlatom.) Később is dönthetsz a Pro verzió megvásárlása mellett, nem szükséges a tanfolyamra rendelkezz vele, de nem hátrány, ha előre megvásárolod. 59 dollárba kerül (15.000 Ft) és évente megújítás szükséges. Van viszont erre egy jobb ajánlatom: Részletek a tanfolyamon. Ha mégis megveszed, addigra, megköszönöm, hogyha az én ajánlói linkemen keresztül teszed ide kattintva, ami neked nem kerül többe viszont én kapok egy kis ajánlói jutalékot utána. Előre köszönöm, hogy ezzel is támogatod a munkám.

Ti mondtátok a tanfolyam után

Miért vágtál bele? Mik voltak az előzmények? 

Van egy hobbivállalkozásom, és rájöttem, hogy nem tudom a webszerkesztést teljes mértékig kiszervezni, manapság elengedhetetlen, hogy saját magam tudjam frissíteni, alakítgatni az oldalamat.

Milyen ismereteid voltak a weboldal készítésről a tanfolyam előtt? 

A nulláról indultam. Tudtam, hogy a WordPress rendszerében egyszerű, átlátható kezelőfelületekkel találkozom majd, de ennek ellenére tartottam kissé a feladattól.

Mennyire változott meg a webszerkesztésed az oktatás után? 

Ahogy Laci megígérte előzetesen, a tanfolyamot elvégezve magabiztosan tudok szerkeszteni az Elementor programban. Persze ahhoz, hogy a funkciók zöme flottul menjen, a szabadidőmben magamnak kell gondoskodnom a továbbfejlődésemről. Ehhez csak időt kell tölteni a gép előtt.

Mit adott a tanfolyam?

A weblapszerkesztés nem egy „misztikus” képesség többé. Én is bátran neki merek ugrani egy újabb oldalnak, feladatnak. Ráadásul a szerkesztés a felfedezés által sok izgalmat és sikerélményt is tartogat.

Milyen érzés volt egyedül megcsinálni az oldalad?

Természetesen nagyon jó. Bár csak az első lépéseket teszem, remek érzés, hogy nem probléma többé, hogy legyen egy oldalam. Ha kell, egyszerűen szerkesztek magamnak egyet.

Hogyan tudtad önállóan otthon folytatni a tanultakat? Okozott-e nehézséget az, hogy egyedül folytattad a munkát?

Az oldal és a WordPress technikai beállításainál elengedhetetlen volt Laci felügyelete, illetve az anyagok, amiket kaptunk tőle erről. A szerkesztés már az egyszerűbb, élvezetesebb része volt a dolognak, és az Elementor van annyira felhasználóbarát, hogy ha ráérzünk a logikájára, már jó eséllyel gond nélkül folytathatjuk magunk is. Ha pedig kérdésem van (és persze bőven akad), ott van Laci, hogy konzultáljunk.

Megérte a befektetés?

Nekem már az első weboldalamnál megérte, nem kérdés. Hosszabb távon pedig belátható, hogy nem is működött volna mindig külsőssel dolgozni. Ráadásul egy vagyonba került volna.

Kinek ajánlod a wordpress webdesign tanfolyamot?

Mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szeretne járatos lenni a webszerkesztésben munkájához, hobbijához, mert ez is egy fontos, konvertálható tudás, üzletileg nézve is. Nem is beszélve arról, hogy a webdesign szórakoztató, kreatív tevékenység.

H. Antal (Budapest)

hamarosan…

WordPresst és Joomlát az utóbbi pár évben olykor megnéztem, de a WordPressbe igazán pár hete merültem bele. A tanfolyammal WordPress ismereteim kiegészültek, a szerkesztés sokkal könnyebb lett, s látványosabb. Rengeteg új ismeretet, információt kaptam, valamint magabiztosságot, sikerélményt. Szavakkal nehéz leírnom azt a fantasztikus érzést, amikor elkészült az első oldalam az Elementorral. Sok idő volt, mire úgy éreztem ez az én stílusom, színeim. Sokféle elemet kipróbáltam mire a végleges forma kialakult, de a munka könnyed volt, látványos. Fényévekre van ez a fajta szerkesztés az egykori html-javascript web programozástól. A család gyakran hallotta tőlem közben nagy, örömteli sóhajok közben: “Hú, mennyivel könnyebb ez így” 😀 Nagyjából az eufória a jó szó arra, amit akkor éreztem, amikor már azt tudtam mondani az oldalamra, hogy kész. 🙂  Mivel Laci sok mindent elmondott, igen részletesen, az otthoni munka nem volt nehéz, bár néhány dolgot azért keresgetnem kellett, hisz rengeteg a lehetőség. Ha pedig mégis elakadtam Laci készségesen válaszolt, segített.

Ugyancsak Fischer Zsófia személyes ajánlása a tanfolyamról

Készíts végre Te is lenyűgöző honlapokat

A tanfolyam után Te is csodás honlapokat tudsz majd készíteni magadtól töredék idő alatt
webes nélkül akár magadnak, akár ügyfeleidnek. Sokkal szebb és igényesebb lesz az oldalad és nem kell várnod a webesedre se többet. Bármit, bármikor könnyen meg tudsz változtatni pluszköltségek és várakozás nélkül. Ma kulcsfontosságú a gyorsaság és a függetlenség,
ha online bizniszed van. Ezt adja vissza Neked ez a tanfolyam.

Igen, ez mind Elementorral készült és Te is fogsz hasonlókat készíteni.

Te is és a vállalkozásod is megérdemli az egyedi, igényes megjelenést, több vevőt, nagyobb elismerést és több bevételt. Hozzuk ki belőled is a kreatív webes alkotót!

Iratkozz fel a hírlevél listára is!

Scroll to Top