Szolgáltatásaink

a teljesség igénye nélkül

Honlap készítés / Redesing

Egyedi ajánlat alapján

Egyedi weboldalak tervezése és kivitelezése. Egyedi igények szerint történik, minden esetben ajánlatkérés szükséges.

Landing oldal készítés

59.000 Ft-tól egyedi árajánlat alapján

Bármilyen feliratkozási oldal, esemény oldal vagy termék sales oldalát elkészítem az igényeknek megfelelően. Egyedi ajánlat szükséges.

Weboldal karbantartás / frissítés

6.000 Ft

Minden wordpress weboldal karbantartást igényel, mert napról napra folyamatosan elavul, mivel a wordpress-t, a sablonokat és a bővítményeket is fejlesztik és frissítik. A honlapod maximális biztonságban akkor van, ha a legújabb fejlesztések futnak rajta, ehhez pedig valakinek frissítenie kell folyamatosan a weboldalad. Javasolt alapszolgáltatásom az ügyfeleknek, akik mindig naprakészek szeretnének lenni.

Módosítási, javítási munka óradíja

12.000 Ft

Bármilyen kérés érkezik be, bármivel kapcsolatban, az ennek megfelelően kerül elszámolásra. 12.000 Ft/óra alapon működik, de legalább 5.000 Ft bármilyen elvégzett feladat az oldaladon.

Értékesítési tölcsér

egyedi ajánlat alapján

Ma egyre divatosabb itthon is az értékesítési tölcsér vagy más néven sales funnel készítés. Egyedi értékesítési csatornákat tervezek és kivitelezek profi módon benne ha kell upsell, downsell, one-click upsell bankkártyás fizetéssel persze és automata számlázással és nemcsak technikailag működik, de kinézetileg is gyönyörű formában tálalom. Nálam az igényes arculat elsőszámú szempont. Egyedi ajánlat szükséges.

Zárt tagsági oldal

egyedi ajánlat alapján

Készíts tagoknak, partnereknek, viszonteladóidnak zárt tartalmi oldalt és légy profibb általa. használhatod céges célra, illetve oktatásra vagy amire szeretnéd. Egyedi ajánlat szükséges.

Online tanfolyam

egyedi ajánlat alapján

Tudás alapú termékek, szolgáltatások alapvető értékesítési módja az online tanfolyamok. Szakértővé tesz, pozícionál és passzív bevételt hoz egy vagy több online kurzus a témádban, amelyet igényes felületen zárt tagsági oldalon tudnak elvégezni a vevőid, tanítványaid. Egyedi ajánlatkérés szükséges.

Előfizetéses rendszer

egyedi ajánlat alapján

Előfizetéses online rendszerek kivitelezése. Tervezhető bevétel előfizetésekkel. Gondold át az üzleti modelled és vezess be előfizetéses termékeket, amelyekre bankkártyával feliratkozhatnak vevőid és havonta, negyedévente automatikusan kapják tőled az előfizetett terméket, szolgáltatást te pedig automatikusan kapod a bevételt.

Bankkártyás fizetés

egyedi ajánlat alapján

Ma már alapkövetelmény egy webáruház funkcióval ellátott weboldalon, hogy a vevők bankkártyával is fizetni tudjanak. Ügyfeleimnek a bankkártyás fizetéseket a Barion rendszerén keresztül oldom meg jellemzően. Ezenkívül az itthon még újnak számító Paylike és az OTP SimplePay-t érdemes meggondolni illetve nemzetközi szinten a Braintree, Stripe, Paylike közül érdemes választani.

WooCommerce webáruház

egyedi ajánlat alapján

Néhány termékes webáruház készítést takar és nem több száz és több ezer termékes webáruházt. Inkább infóterméket és/vagy viszonylag kevés számú fizikai vagy digitális terméket értékesítő webáruházaknak tudunk legfőképpen segíteni. Árajánlat kérés szükséges.

WooCommerce Szamlazz.hu integráció

25.000 Ft

Számla és nyugta kiállítása WooCommerce webáruházakban a Számlázz.hu rendszerével egyszerűen és automatikusan. Ha egy webáruházat üzemeltetsz, vagy most indítanál, akkor ez az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell csinálnod, mert rengeteg időt spórol. Felejtsd el a kézi számlázást és automatizáld a folyamatot. Az ár tartalmazza a fizetős Woocommerce szamlazz.hu bővítmény árát és az összekötést, integrációt is. Feltétele: Szükséges hozzá rendelkezned szamlazz.hu élő előfizetéssel.

WooCommerce ActiveCampaign integráció

25.000 Ft

Küldd vevőid adatait az ActiveCampaign fiókodba és szegmentálva kezdj el nekik automatizáltan továbbértékesíteni. Több módon lehet a Woocommerce áruházadat az ActiveCampaign fiókoddal integrálni. Minden esetben egyedi igény alapján dől el melyiket választjuk. Az ár tartalmazza a felhasznált bővítményt és a beszerelés díját is.

WooCommerce egyéb hírlevélküldővel integráció

25.000 Ft

A Woocommerce alapú webáruházad a legnépszerűbb hírlevélküldő szoftverekkel is integrálni lehet. A rendelések vevő adatait ezáltal beküldheted a hírlevélküldő szoftveredbe is, ahonnan tetszéys szerint szegmentálhatod őket és indíthatsz automatizált kampányokat.
Főbb integrációk: MailChimp, Convertkit, Drip, Mailerlite, Sendinblue, stb.

Scroll to Top