Üdvözöllek! A nevem

Richter László

webdesigner, online marketing kivitelező, az Implementor Média alapítója

Értékesítőből webes kivitelező

A főiskolán marketing szakirányon diplomáztam le. Sok különböző területen kipróbáltam magam, rengeteget tanultam és sok hasznos tapasztalatot szereztem, míg megtaláltam azt, ami igazán közel áll hozzám, amit hittel, szakértelemmel és örömmel tudok csinálni, ez pedig az online marketing és a weboldalak kivitelezése, a webdesign. Imádok alkotni és önmagam ilyen módon kifejezni. Az online marketingben számtalan kreatív terület van, amiben végre megtaláltam azt az alkotói tevékenységet, amit kerestem. A weboldal készítést autodidakta módon sajátítottam el, legfőképpen angol nyelven elérhető különböző forrásokból.

Az online marketing igen széles területén elkezdtem követni a külföldi véleményvezéreket, figyelni a munkásságukat miközben izgatottan próbáltam ki ügyfeleimnél a kintről hozott tudást, ami itthon is zseniálisan működött.

Ahogy fejlődött az iparág, úgy fejlődtem vele én is.  Egyre profibbá akartam válni a legfontosabb területeken (weboldal készítés, seo, facebook, adwords, videó készítés, grafika, stb.), hogy komplett online marketing szolgáltatást tudjak biztosítani az ügyfeleimnek és persze magamnak. A mai napig sokat tanulok és képzem magam, de ez kötelező is ebben az iparágban.

A kivitelezés mellett igény jelentkezett arra, hogy a tudásomat továbbadjam. Ezért elkezdtem oktatni és elindítottam az IMPLEMENTOR élő és online tanfolyamokat, hogy átadjam azt a rengeteg, nemzetközi szinten is versenyképes tudást azoknak, akiket érdekel a weboldal készítés, a weben keresztüli értékesítés, saját maguk kezelik weboldalukat és menedzselik online vállalkozásukat, vagy éppen kezdők és szeretnének megismerkedni a honlapkészítéssel.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, kerékpározni, új helyeket megismerni. Ezenkívül szeretek festeni és persze mindig van valami érdekes és hasznos könyv a közelemben, amit érdemes elolvasni.

Az implementor szó a képzeletem szüleménye: egy olyan személyt takar, aki saját tudását képes gyakolatba ültetni, dolgokat megvalósítani, illetve a tudását másoknak átadva segíteni, tanítani, mentorálni. Az implementálni (megvalósítani, gyakorlatba ültetni) illetve az angol implementer (megvalósító, gyakorlatba ültető személy) és a mentor szó összetételéből jött létre az Implementor, aki gyakorlati tudását maga is használja és megvalósítja a dolgokat illetve a tudását megosztja másokkal, őket oktatja, tanítja, mentorálja. Az Implementor sokkal több, mint egy szóösszetétel. Ebben a szóban küldetés van! Ami nem áll meg az online marketing és a weboldal készítés területén. Sokkal messzebbre mutat. Inkább már egyfajta életszemléletet, életfilozófiát, gondolkodásmódot és komoly személyiségfejlesztést takar, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megtaláld Te is a saját utad, a valódi hivatásod és elkezdd azt csinálni, azt megvalósítani, amire valóban születtél. Önmagamba sose sajnáltam befektetni. Sok millió forintot költettem el az évek alatt képzésekre, önfejlesztésre, technikai eszközökre, bővítményekre, szakkönyvekre, és egyéb szoftverekre. Cserébe viszont közelebb kerültem önmagamhoz és piacképes tudást szereztem, amire ma óriási igény van. Ezt a tudást igyekszem átadni Neked is tanfolyamaimon. A célom mindig is az volt, hogy azt amit csinálok szeretettel és egyre profibban csináljam. Persze mindig van hová fejlődni ezen a területen. Én teszem is ezt ma is őszinte hittel, kitartóan és nagy szeretettel. Tarts velem és indulj el Te is a gyakorlati megvalósítás útján!

Baráti üdvözlettel:

Richter László

Képességek

wordpress
95%
Egyedi Webdesign WordPressre
95%
Photoshop
90%
illustrator
80%
Videószerkesztés
80%
Marketing
90%
Önfejlesztés
95%

Miért válassz engem

online marketinges céljaid megvalósításához?

Marketing tanácsadó, kivitelező, designer, webmester és vállalkozó vagyok egy személyben, és külső szemmel vagyis objektíven látom a piacod ill. a terméked/szolgáltatásod. Könnyebben meglátom a kiemelkedési, javulási lehetőségeket a cégedben.
Ezen kívül számos más előnyöd származhat, ha velem dolgozol együtt…

Néhány érv, ha még nem győzött meg az, amit itt látsz...

A legtöbb online marketingeddel kapcsolatos kérdésben tudok segíteni. Sok mindent meg tudok csinálni és Mentorod vagyok a különböző területeken. A tanulási időt megspórolom Neked.
A mai online marketing kivitelezők nem segítenek neked, csak annyira, amennyire Te felvilágosult vagy. Ha Te nem ismered a lehetőségeidet, akkor ők nem fogják azt mondani, tudnak jobbat, vagy így kéne csinálni…Fogadd el, hogy sajnos a napi szinten változó online marketingben nem ismerheted teljes mértékben a lehetőségeidet – az új technológiákat és eszközöket – még akkor se, ha Te jársz marketing konferenciákra és workshopokra és élenjáró vagy a marketing tanulásában. Én ha tudok, mondok új lehetőségeket, irányokat, amiket mások nem mondanának vagy azért “mert sok a munka vele” vagy “mert sokba kerülne és úgyse kell az neked”, vagy mert nem is tudják. A hazai online marketingkivitelezőknek – tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak – nem érdeke a sok és precíz, igényes munka, “olcsón és gyorsan legyek kész vele” ügyfelekre mennek, mert erre van igény. Tömeges weboldalak létrehozása viszonylag olcsón. Ez megy gyártószalagon.  De ebből ritkán van komoly eredmény a másik oldalon…
Az online marketing legfontosabb területein otthon vagyok. Amely területet “nyomni kell” a marketingedben (piacfüggő) azt alkalmazom, ami nem annyira lényeges, ott nem erőlködünk.

A marketinged csak annyira hatékony, mint amennyire az eszközeid hatékonyak és ahogyan azokat használod. A magyar online marketing legnagyobb problémája, hogy a marketingtanácsadók nem ismerik és ezért a vállalkozók sem ismerik a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket, így gondolkodni se tudnak még komolyabb és igényesebb ill. innovatívabb vevőszerző rendszerekben.

Ha pl. mindenki ugyanazt a kilépő popup-ot használja, mint újdonságot, azt a látogatók megszokják és már nem lesz olyan hatékony, mint amikor még alig használta valaki.

Én ismerem a legújabb piacra bevezetett marketing technológiákat, amelyek ilyen olyan módon innovatívabb, könnyebb, egyszerűbb vevőszerzést tesznek lehetővé. Ezekhez az eszközökhöz és információkhoz hozzáférni önmagában aranybánya.

Ezen újabb és újabb marketingtechnológiákról viszont hallgatnak a marketingesek, mert ők sem ismerik őket. Nem használják ezért nem is oktatják, de érthető is, hiszen az ISMERT MARKETINGESEK LEGTÖBBJE NEM KIVITELEZŐ, HANEM TANÁCSADÓ, vagyis információkat nyújtanak, de a kivitelezésben nem járatosak annyira, főleg nem a technológiai újdonságokban és azok bevezetésében és alkalmazásában. Gondold el mennyit ér a piacodon, ha Te használnál egy olyan eszközt, amit a tömeg mondjuk 1 év múlva vagy akkor se fog felfedezni. Ha pl. csak Te használtál volna először exit intent alapú (ablak bezárásakor felugró popup) eszközt, mint pl. az Optimonk, ami e-mail címet gyűjt a menni készülő látogatóktól, vagy visszahozza őket egy kedvezőbb ajánlatra és vásárolnak. Ezeket az eszközöket elsőként megismerve és alkalmazva óriási versenyelőnyre tehetsz szert ma, mert utánad fedezik csak fel és később elvesztheti a hatékonyságát. Persze számos olyan marketing eszköz is van a tarsolyomban, ami nem való mindenkinek és nem unják meg a látogatók, mert a szoftver a háttérben a Te munkádat, marketingedet könnyíti meg ilyen-olyan módon. Erre a marketingeszközökre egyébként egy fizetős zárt csoportot hoztam létre, ahol egy kedvező havi díjért elérhetővé teszem, és be is mutatom ezeket az eszközöket és folyamatosan töltöm fel újabbakkal, Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy megnézd és eldöntsd hogy a Te cégednek van-e rá szüksége vagy nincs. Az oldal itt elérhető.

Nálam elsődleges az ismeretek bővítése, az önképzés, amely ezáltal Nálad is lecsapódik. Együtt haladok a nemzetközi online marketing trendekkel, elsőként értesülök a legújabb marketing eszközökről, szoftverekről, technológiákról, hogy Te itthon kiemelkedő, sőt első lehess a piacodon, hogy Te lehess a piacod marketing példaképe.
Több személy munkabérét spórolom meg Neked azzal, hogy ennyiféle dolgot képes vagyok megcsinálni. Számold csak ki mennyi lenne, ha minden részterületre alvállalkozókat kellene megfizetned azért, amit én is el tudok végezni…
Figyelemmel követem napi szinten az amerikai és külföldi online marketingesek legfontosabb szereplőit és nem 10 ember, gondolhatod. Nem csak a gurukról beszélek, hanem azokról a webes eszközökről és szoftverekről, amelyek még jobbá, okosabbá, újabbá, hatékonyabbá teszik a vevőszerzést és ezek bevezetési kampányairól is első kézből értesülök – amit majd itthon 1-2 évre rá kezdenek felfedezni és terjeszteni a marketingesek – így én a világújdonságnak számító webes technológiákkal is képes vagyok felvértezni ügyfeleimet, ha szükséges. A magyar online marketing területén követem azokat, akiket érdemes. Érteni fogom a kivitelezési kérésed, ha elmondod, amit náluk láttál vagy tanultál…
A weblapokat elsősorban a látogatóknak készítem, akik később vevők lesznek. A célom, hogy a weboldal sikeres legyen az adott piacon. Az alkotás szabadsága jót tesz az együttműködésnek és a kreatív, alkotó oldalamat hozza ki belőlem.

Ügyfeleim írták

A honlap GYÖNYÖRŰ lett és ezt Neked köszönhetjük!!! Rengeteget tanultunk is belőle. Én nagyon örülök, hogy Veled dolgozhattam, mert akik ismernek tudják, hogy nagyon fontos nekem a profizmus, a precizitás és Benned ezt megtaláltam. Én tudom, hogy én nagyon aprólékos vagyok, és sajnos előre nem tudom pontosan, hogy ilyen kreatív dolgokban mit szeretnék, de a munka közben határozottan képviselem az elképzeléseimet. Viszont örülök, hogy Te is elmondtad, hogy szerinted mi jó és mi nem, mert így tényleg gyönyörű lett az eredmény. Részünkről is sokkal nagyobb munka volt mint gondoltam, de megérte.
Németh Gabriella
Harmoniasziget.com
Csodás lett a weblap! Nagyon köszönjük a profi munkádat! 🌈🙏
Hormay Nóra
Harmoniasziget.com
Bár mindig tudtam, hogy jók vagyunk a szakmában, de a vevőszerzéshez nem értettem. Így csak vegetáltunk. Ma már tudom, hogy nem elég jónak lenni. A cég növekedésének titka nagyrészben Laci háttér marketingmunkájának is köszönhető. Ahogy ő fejlődött és egyre jobb lett úgy fejlődtünk mi is a marketingben. Ő látja azt, amit érdemes meglovagolni a marketingben, mi pedig végezzük a munkánk, amihez értünk. A piacon mára egyértelmű vezető szerepet töltünk be és olyan munkákat kapunk, amelyeket 5 évvel ezelőtt álmomban nem gondoltam volna."
Papp Róbert
Pappszauna Kft. ügyvezető-tulajdonos
"Laci munkájában az az egyedülálló, hogy egy adott témában kizárólag egyetlen cégnek készít honlapot. Örülünk, hogy az esküvőszervezés területén mi lehettünk a szerencsések. Emellett a nem elhanyagolható elv mellett szintén párját ritkítja abban, hogy képes teljességgel azonosulni a rábízott témával. Addig informálódik, kutat, míg már-már szakértővé, a kollégánkká válik, ahogy haladunk előre és egyre mélyebbre a szakmai bugyrokba, rétegekbe egyre hasznosabb tanácsokkal lát el bennünket. Mégis, mivel kívülálló, más szemüveg van rajta, mint rajtunk - így tud rávilágítani számunkra, üzemi vakságban szenvedőknek láthatatlan, de lényegi problémákra. Az pedig, hogy a saját szakmájában mennyire profi, elmondja helyettünk ez a klasszul összerakott kis esküvőszervezői oldal, a gondos.hu. Szerintem nagyon esztétikus, ízléses, tartalmas és szakmai lett az oldalam. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!"
Gondos Orsi
esküvőszervező
"Szia Laci! Köszönöm a nagyon igényes munkádat! Sokan lájkolták már a Facebook-on is... 😉 Örülök, hogy a sok-sok halogatás és szenvedés után végül úgy döntöttem, hogy átadom a weboldal felújítását neked. Az új rendszert nagyon könnyen megszoktam, és probléma nélkül írom azóta is lelkesen a blogomat. Nagyon köszi mégegyszer! ;)"
Ambrus Szilvia
weboldal tulajdonos
Scroll to Top