Legújabb munkáim

Oldalaim NEM "vásárolt sablonból átszabottak",
hanem egyedi "KÉZMŰVES" alkotások

Munka: A Szihalmi Fúvós és Majorette Egyesületnek készült el az alábbi weboldal.

Munka: A Sarasvati Jóga Oktatási Központ új online tanfolyam platformját és új weboldalát is én készítettem el. Tanfolyam platform készítéshez látogasd meg a https://profikurzus.hu weboldalt.

Munka: A Golden Harmony országos lakberendezési magazin weboldala is új arculatot kapott. Letisztultabb, átláthatóbb, igényesebb lett az oldal.

Munka: Az svtonline.hu oldal új arculatot kapott.

 

Ezt kaptam tőle visszajelzést:

Munka: A megrendelő kedves ismerősnek ráfért már az oldalára egy redizájn. Igazán ráéreztem arra milyen oldalt is szeretne.

“A Holdnak nagy szerepe van az életemben, és ez meglátszik a honlapomon is. Amikor Laszlo Richter -re rábíztam,(https://www.facebook.com/implementormedia/) nem tudtuk, mikorra lesz kész. Van még rajta igazítani való, de a nagy része rajta van már. Fantasztikus olyan emberrel dolgozni, akivel kevesebb, mint egy óra alatt átbeszéltük a célt, és teljesen ráérzett arra, amit szeretnék. A készületek alatt azt kell mondjam, hogy telepatikusan beszéltünk, szóban nagyon keveset.”

Munka: Az édességipari importőr megrendelőmnek készült el ez az új modern arculat, mert az előző szintén frissen elkészült weboldal arculatával nem volt megelégedve.  Nem csodálom…

Munka: A megrendelő ezesetben egy vidéki általános iskola volt.

Munka: A megrendelőnek amerikai és angol nyelvű piacra készítettem ezt a weboldalt. A feladat amolyan “csak másoljuk le az ismerősöm weboldalát” megbízás volt. Én kicsit feljavítva másoltam le a megrendelőnek a transurfing.us oldalt. Hiába, az igényesség nálam első számú kérdés, és nem elégedtem meg azzal, hogy csak egyazegyben lemásolom a transurfing.us weboldalt. A tartalom ugyanaz maradt néhol testreszabva, de az élmény teljesen más. Hasonlítsd csak össze. Az oldal azóta újabb arculatot kapott a megrendelő kérésére.

Munka: A megrendelőnek amerikai és angol nyelvű piacra készítettem ezt a weboldalt. A feladat amolyan “csak másoljuk le az ismerősöm weboldalát” megbízás volt. Én kicsit feljavítva másoltam le a megrendelőnek a transurfing.us oldalt. Hiába, az igényesség nálam első számú kérdés, és nem elégedtem meg azzal, hogy csak egyazegyben lemásolom a transurfing.us weboldalt. A tartalom ugyanaz maradt néhol testreszabva, de az élmény teljesen más. Hasonlítsd csak össze. Az oldal azóta újabb arculatot kapott a megrendelő kérésére.

Munka: A megrendelő szerette volna a régi elavult weboldalukat kompletten felújíttatni. Ez a férfiak piacát célzó azon belül is főleg az építészek és beruházóknak készített oldal talán, ha nem az egyik legkomplexebb és legnagyobb kihívást elém állító kivitelezésem. Ebben a projektben minden van, a több száz aloldalas weboldal nemcsak a grafikailag kifinomult és letisztult, hanem a funkcionalitásra is komoly hangsúlyt kellett helyezni. De ez nálam már megszokott. Itt olyan komplex menürendszer volt, amit alig tudtam átlátni – és ha nem látom át kvázi nem tudom megcsinálni – és hónapokig tartó munka volt míg megtaláltam a jó megoldást…lásd a megamenüt és a széles termékválaszték miatt, a rengeteg nemigazán marketingbarát száraz műszaki adatokat is ízlésesen kellett ám átadni…átláthatatlant kellett átláthatóvá fejleszteni. Ezenkívül van itt zárt tagsági oldal, amire csak regisztráltak tudnak belépni, többezer letöltető PDF és DWG fájl és mindez természetesen mobilra optimalizálva is. Nagyon durva egy projekt volt….

Munka: A megrendelő egy különleges észjátékkal kapcsolatos termék illetve szolgáltatásnak szeretett volna egy weboldalt. A LogicBox a szabaduló szobák mintájára létrehozott, több feladványt tartalmazó logikai játék, amely mindenki számára rejt kihívást és egyben szórakozást is. Ebben a projektben a korlátokon túl kellett gondolkozni valóban és azt akartam, hogy a látogatók már a weboldalon kapcsolódjanak a “gondolkozz a dobozon kívül” életérzéshez, pont úgy mint ahogy azt maga a játék is megköveteli. Úgy gondolom ez a logikai és arculati vonal már a weboldalon is visszatükrözi a játék igazi lényegét.

Munka: A megrendelő Magyarország legnagyobb DJI disztribútora. A drónok kiemelt szerepet játszanak a portfoliójukban, ehhez készült el általam egy új, összeszedett, minden infót tartalmazó drónokról szóló honlap. Feliratkozókat gyűjtő e-mail popuppal, kereshető viszonteladókkal és eseményekkel.

Munka: A megrendelő ezesetben egy nagykereskedés, akik szerettek volna egy igényes weboldallal megjelenni a nyílászáró automatizálási piacon. A cég logója volt egyedül adott, szabad kezet kaptam a webdesign megtervezésében és kivitelezésben. A logóból kiindulva született meg az új weboldal, amely természetesen mint minden weboldalam, mobilra optimalizált.

Munka: A megrendelő életmód tanácsadó és Theta Healing konzulensneknak készült ez a személyes coaching vállalkozást építő weboldal. Célja a vevőszerzés és a tanfolyamokon és különböző workshopokon keresztül minél több emberhez eljuttatni a tudatos életmódváltás és hitrendszerek lecseréléséről szóló üzenetét illetve technikáját. Az oldalon feliratkozó űrlap készült, hírlevélrendszerrel összekötve és emellett blog is működik. Az online tanfolyam egy zárt tagsági felületen elérhető, amit egy ún. learning management system (LMS) technikai háttere támogat. Ezáltal élvezetessé és még profibbá teszi az oldalt és a vásárolt tanfolyam könnyebben feldolgozható, mert igényes, letisztult felületen történik és csak azoknak hozzáférhető, akik megvásárolták a tanfolyamot. Mindez (fél)automatikusan történik, mert jelenleg a bankkártyás fizetést nem vezettük be még. Emellett Adwords és Facebook hirdetési kampányok futnak a megrendelő igénye szerint.

Munka: A megrendelő mikrovállalkozásának készült ez az egyedi, főként virágos kerámiákat és lakásdekorációs tárgyakat értékesítő webáruház. Az egész webdesign és a logó is saját tervezés és kivitelezés.

Néhány aloldala

Munka: Nincs webes kivitelező szálláshelyes, apartmanos weboldal referencia nélkül. Több szállásadó ügyfelem is van, de a legutolsó webdesign a Diófa Apartmannak készült. A megrendelő rám bízta mindkét apartmanjának webes megjelenését. Az egyik az itt látható diofa.hu a másik a pusztahaz.hu. Elégedett volt az itt látható designnal. A logó és az oldal komplett kivitelezése is feladat volt.

Néhány aloldala

Munka: Ez a weboldal intelligens otthonokat népszerűsíti és viszonteladók toborzására született meg. A weboldal tervezésében a megrendelő saját ötlete alapján haladtam és épült fel a főoldal, a színvilágban és más oldalakon szabad kezet kaptam az általuk adott szöveges és képes tartalom alapján. A weboldal logójának megtervezése szintén a munka része volt.

Néhány aloldala

Munka: Testvéremnek készült el ez az újfent igen jól sikerült webes remekmű. A helyi üzlettel rendelkező cége kapott egy online megjelenést, amelyre ő is és én is méltán büszke lehet. A logó adott volt, az arculat és a weboldal erre épült rá és teljes mértékben szabad kezet kaptam a design terén.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő szolgáltatását bemutató weboldal, amelynek logóját és teljes webes arculatát terveztem meg. A weboldalhoz készült egy kilépő ún. exit popup illetve egy feliratkozókat gyűjtő landing oldal is, amelyre feliratkozók egy ingyenes és hasznos e-book-ot tölthetnek le.

Néhány aloldala

Munka: Egy német megrendelő mikrobiznisze, ami deréktámasztót értékesít Németországban és Ausztriában. A feladat egy igényes mikro webshop elkészítése volt PayPal online fizetéssel és átutalással megoldva. Az elkészült webshopra Adwords kampányt is felállítottam német-osztrák nyelvterületre beállítva. Ezenkívül a logó tervezés is saját kivitelezés.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő esküvőszervező egy új arculattal kívánta még vonzóbbá tenni önmagát az esküvőszervezői piacon, ahol egyébként is igen nagy a verseny. Az új arculata prémium kategóriát sugall, hogy kiemelkedjen az átlagos “most kezdtem a szakmát” önjelölt esküvőszervezők közül.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő régi, elavult és csúnya oldalát szedtem rendbe, amin keresztül sikertelenül próbált többmillió forintos pelletáló gépeket értékesíteni. Szeretett volna több vevőt szerezni az internetről. A teljes logó és arculat kialakítását vállaltam ezenkívül néhány megbeszélt keresőszóra a keresőoptimalizálást is elvégeztem, hogy a weboldal forgalmat is szerezzen a Google első oldaláról. Több kulcsszóra, mint pl. pelletáló gép, pellet gyártó gép, az első helyeken jön fel az oldal a Google-ben, így a weboldalon keresztül a mai napig folyamatosan érkezik be árajánlatkérés és érdeklődés.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő régi, elavult weboldala lett felújítva. A redőnypiac országos ismertségű, több mint 1000 viszonteladóval rendelkező Atenád Kft.-nek új alapokra helyeztem az online marketingjét. Elindult a viszonteladóknak egy folyamatos hírleveles kommunikáció, zárt csak viszonteladóknak hozzáférhető felületen egy partnerkapu készült a letölthető árlisták és viszonteladói anyagoknak, rengeteg termékük igényesen ki lett fejtve és be van  részletesen mutatva, amelyekhez mindegyikhez videó is készült. A keresőoptimalizálás is behozta és hozza ma is a magánszemély érdeklődők százait havonta, amely beindított egy teljesen új marketinget és ügyfélkezelést a cégnél. A cég megítélése sokat javult és a marketingben is diktálják ma már a piacot és végre piacvezetőhöz méltó példát mutatnak. Facebook oldaluk rajongóinak száma a rengeteg és folyamatos posztolásnak és hirdetésnek köszönhetően 18.000 felett van, amit bármely iparágban megirígyelhetnek.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő egyedi szaunákat épít magánszemélyeknek. Ma már országosan a legismertebb és legnagyobb munkákat is elvivő, piacvezető egyedi szauna építő vállalkozás. 2010-ben kezdődő együttműködésünknek köszönhetően és az online marketingbe fektetett energia az első helyre repítette őket. Jelenleg is megkerülhetetlen a szauna építés rengeteg kulcsszavaira és folyamatos a növekedése, bővülése a munkámnak és 50%-ban a jó online marketingnek köszönhetően. Igazi sikersztori az övék, amikor egy faluról jött jó szakember, aki egyébként nem tudta magát jól eladni, nem tudott vevőket szerezni, a megfelelő marketingkivitelezővel találkozik, akkor garantált a siker.

Néhány aloldala

Munka: A cég a szauna építésben elért online sikereken felbuzdulva belevágott a segítségemmel a kültéri medence építésbe is és szeretett volna ott is hasonlóan a szauna építéshez, a medence építés területén is komoly szeletet kihasítani a tortából. A pappwellness.hu ekkor jött létre és fél éven belül a medence építés kulcsszavakra szintén országosan Google első oldalas és TOP 3 pozíciós lett, és elindultak a megkeresések és a megbízások és ma már egyre több medence megépítése fűződik a nevükhöz. Ma is ott van a keresők szeme előtt a cég és ismeretlenként be tudott törni a medence építés piacra. A megfelelő marketingkivitelező nélkül ez lehetetlen lett volna, legalábbis ennyi idő alatt. A pappszauna.hu és pappwellness.hu teljes arculata, weboldalai, videói a saját kivitelezésem eredménye.

Néhány aloldala

Munka: A szauna építés mellett a szauna kiegészítők forgalmazása jó ötletnek tűnt, így a megrendelő megbízására első lépésként elindítottunk egy általam készített webáruházat. A webáruház látogatottságát ezután fizetett Adwords kampánnyal igyekeztünk növelni, mellette a keresőoptimalizálás kapott helyett, hogy felkapaszkodjunk a kezdeti fizetett forgalom mellett a Google TOP 10-be a természetes találatok közé.

Néhány aloldala

Munka: A megrendelő a prémium kategóriás kültéri jakuzzikat forgalmazó oldala készült el általam. A megrendelő célja volt, hogy a Wellis jakuzzik iránti keresletből maga is részesüljön és az először online keresőkből vevőket szerezzen. Teljes arculattervezés és keresőoptimalizálás volt a munka, ami a jacuzzik piacon is elérhetővé és ismertté tette a Pappszauna céget.

Néhány aloldala

Ha Te is hatással akarsz lenni a látogatóidra, és több bevételt szeretnél a weboldaladról,

akkor itt az

De nem mindegy kivel vágsz bele, ha a profi online jelenlét és a vevőszerzés a cél.

Kiváló technológiai és szépérzekkel rendelkező - grafikusi képességgel is megáldott - weboldal készítőre van szükséged, akinek a technológia, a design és a letisztultság összeáll a keze alatt ÉS ért a vevőszerzéshez, a marketinghez.

Így alakultak át az egyes weboldalak

Nyisd le a megfelelő füleket az egymás melletti összehasonlításhoz!

Weboldalakat sokan csinálnak

de a tartalmat jól csomagolni csak kevesen tudják.

Általában hiányzik valami: A tartalom minősége és mennyisége, a design, az esztétikai és szépérzék, ami a technikai kivitelezéssel párosul illetve a termék/szolgáltatás komplex és objektív megismerésének és átlátásának képessége, a marketinges gondolkodásmód, a minőségi munkára rászánt idő, a külső szemlélő objektivitása vagy a tagolt infóátadás és mondanivaló hangsúlyozása.

Ezek együtt nyújtanak csak valódi élményt a látogatóknak.

Az itt készült honlapokban ez mind együtt van.

Bízz meg még ma

az új WordPress weboldalad egyedi, stílusos és modern kivitelezésével!

Ügyfeleim online jelenlétét jóval magasabb színvonalra emelem, amivel sok esetben drasztikus bevételemelkedést tudnak elérni. A munkához olyan Magyarországon rendkívül kevesek által ismert marketingtechnológiákat is használok, amelyeket a guruk sem ismernek és használnak vevőszerzésre és marketingjük javítására. Ezekkel az innovatív marketingtechnológiai eszközökkel és azok helyes alkalmazásával bizonyos ügyfeleim óriási versenyelőnyre képesek szert tenni és a piacukon vezető és követendő marketingpéldává válnak nagyon rövid idő alatt…

Scroll to Top