Segítség:

 • info@implementor.hu
 • +36 30 1 846 847

Megrendelés

Perfex CRM magyar verzió és telepítés

99.000 Ft

A nemzetközileg is nagy sikerű Perfex CRM rendszer telepítése és magyar verziója csak itt nálam elérhető. Az ár bruttó ár, amelyről áfamentes e-számla kerül kiállításra.

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összesen
Kosár részösszeg Ft
Összesen Ft
 • Válaszd a biztonságos, gyors és kényelmes bankkártyás fizetést a Barion által biztosított 256 bit-es titkosítással ellátott felületén. A bankkártya adataidhoz mi nem férünk hozzá.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted: info(kukac)implementor.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelés elküldése” illetve a “Fizetés Barionnal” gombra való kattintással az Implementor Média Kft.-vel kötöd (5350 Tiszafüred, Délibáb u. 3.) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint átutalás esetén elküldjük a fizetési információkat.

Biztonságos adatkezelés

Biztonságos SSL oldal

100% elégedettség

Mit kapsz a rendeléssel?

 • CRM ügyfél- és projektmenedzsment szoftver licensz
 • Saját szerverre telepítés és beállítás ( 30.000 Ft értékben, most díjmentes)
 • MAGYAR VERZIÓ (CSAK ITT ELÉRHETŐ!)
 • E-mailes támogatás a használatban
 • Egyszeri díjas termék! (Nincs 5-30 ezres havidíj)
 • Rejtett költségek és hűségidő nélkül

Mi nincs az árban?

 • Újabb frissítések magyarításai (10.000 Ft/alkalom)
 • Fejlesztői támogatás (mi csak értékesítjük)
 • Újabb, még nem létező funkciók kérése (a szoftvert külföldi fejlesztők fejlesztik)

Kérdések és válaszok

Fizethetsz átutalással és bankkártyával egyaránt. Válaszd ki azt a fizetési módot, amelyiket szeretnéd és végezd el a megrendelést.

Természetesen a vásárlásról e-számlát kapsz. A számla áfamentes alanyi mentes, vagyis az rendelés összege a bruttó fogyasztói ár.

A kifizetés után felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a szükséges hozzáféréseket, illetve azt hogy melyik domainra szeretnéd telepíteni.

A telepítés és beüzemelés max. egy napon belül megtörténik.

Ezesetben nem szükséges ezen az oldalon megvenni a teljes szettet, írj nekem és árajánlatot adok a magyarításra és telepítésre.

Van még olyan kérdésed, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt az laszlo@implementor.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítek Neked.

Copyright © 2019 IMPLEMENTOR Média Kft. Minden jog fenntartva.

A biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Copyright © 2019 IMPLEMENTOR Média Kft. Minden jog fenntartva.

Made with ❤ BY IMPLEMENTOR

A biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Scroll to Top