Segítség:

  • info@implementor.hu
  • +36 30 1 846 847

Megrendelés

Havi 18 munkaóra kivitelezés csomag

weboldal redesign

139.900 Ft/hó

Ez a csomag havonta maximum 18 óra rendelkezésre állást biztosít számodra és bármilyen kért általam megvalósított munkára fordítható. Weboldal karbantartástól a tartalomfeltöltésig, a hírlevél küldéstől, a kampánybeállítástól a landing oldal készítésig bármi, ami ebbe az időintervallumba belefér. Az összeg havonta esedékes és előfizetéses automatizált rendszerben működik. A kártyás fizetés egyszerűen, kényelmesen, a Barion biztonságos felületén történik. Megrendeléskor az első hónap kerül levonásra majd havonta ugyanezen időben a következő havi díj kerül automatikusan levonásra addig, amíg fel nem mondod a szolgáltatást. A kártyás fizetés modern, biztonságos, kényelmes megoldás és tervezhetővé teszi az együttműködést, miközben Te és én is arra fókuszálhatok, ami a feladat. A fizetésről minden esetben áfamentes e-számlát küldök a megadott e-mailedre. Kezdhetjük a közös munkát? Add az űrlaphoz a csomagot és menj végig a rendelési folyamaton.

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összesen
Kosár részösszeg Ft
Összesen Ft
  • Válaszd a biztonságos, gyors és kényelmes bankkártyás fizetést a Barion által biztosított 256 bit-es titkosítással ellátott felületén. A bankkártya adataidhoz mi nem férünk hozzá.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Biztonságos adatkezelés

Biztonságos SSL oldal

100% elégedettség

Mit tartalmaz az ár?

  • 18 óra havi rendelkezésre állást
  • kérésedre a megfelelő minőségű marketingkivitelezés elvégzését

Kérdések és válaszok

Bankkártyával. A kártyás fizetéssel automatikusan a megrendeléstől számított minden hónapban levonásra kerül az összeg a megadott bankkártyáról és e-számla kerül kiállításra és kiküldésre automatikusan. Ha nagyon nem szeretnél kártyával fizetni, akkor megoldható az átutalás is. Ezesetben az összeget minden hónapban ugyanazon a napon szükséges elutalni a megadott bankszámlaszámunkra.

Webdesigner és marketing kivitelezőként ismerem a kártyás fizetési lehetőségek tárházát, azok előnyeivel és hátrányaival. Nem engedhetem meg azt, hogy ne a legjobb megoldásokkal dolgozzak, amelyek egyszerűek, modernek, úttörőmegoldások a kategóriájukban, de egyben teljesen biztonságosak is. Igaz ez az online bankkártyás fizetésre is. Ezért döntöttem, a Barion kártyás fizetőrendszere mellett és azon keresztül bonyolítom le az online bankkártyás fizetéseket. A Barion magyar, megbízható, banki biztonságú oldalán adod meg a kártyaadataid, azokról mi tudomást nem szerzünk. A Bariont számos más webáruház is használja itthon, mint a Jófogás.hu, az Extreme Digital, illetve a DonPepe pizza. Részletek itt!

Minden megoldható, de nem erőltetem, mert nem kiszámítható a napja a bevételek beérkezésének és ezzel szeretnék a legkevesebb időt tölteni, hogy kintlévőségeket, elmaradt, elfelejtett utalásokat figyeljek és hajtsak be. Bízz meg az általam választott kártyás fizetésben és köszönöm, ha Te is az úttörőmegoldásokat baráti megoldásként fogadod. Az online marketingben pont ez a lényeg. Innoválni és haladni a korral.

Természetesen. Áfamentes e-számla kerül kiállításra és az adott e-mailre elküldve a megrendelés után azonnal (kártyás fizetés esetén) illetve az összeg beérkezését követően (átutalás esetén).

Nagyon sok minden. Akár egy videó elkészítése is beleférhet, de egy landing oldal elkészítése, hírlevél beüzemelése is simán belefér leveleid kiküldésével, kampányoptimalizálás, hirdetések elemzése és felügyelete, egyéb tartalomfeltöltési munkák, stb. Ne feledd, ami nekem 18 munkaóra, arra neked vagy másnak 36 óra is kevés lehet. Én a tizenéves tapasztalatommal már rengeteg dolgot rutinból csinálok, ezért nem lehet összehasonlítani azt az időt azzal, ahogyan Te vagy egy kezdő haladna.

Semmi gond. Időarányosan fizeted a hónapot. Amennyi órát dolgoztam, annyit számlázok. Ha csak 15,5 órát dolgoztam, akkor 16 órát fogsz fizetni. Mindig megkezdett egész órára kerekítve számolunk.

Van egy kiváló CRM-rendszerem, amiben megnyomok egy gombot és a stopper elindítja a projekthez az időt. Ha befejeztem, akkor leállítom. Ha újra a Te projekteden dolgozom, akkor újra megnyomom. Egyszerű és nagyszerű.

A csomagnak megfelelően kiszámolt óradíjjal megy tovább.

Van még olyan kérdésed, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a laszlo(kukac)implementor.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítek Neked.

Copyright © 2019 IMPLEMENTOR Média Kft. Minden jog fenntartva.

A biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Copyright © 2019 IMPLEMENTOR Média Kft. Minden jog fenntartva.

Made with ❤ BY IMPLEMENTOR

A biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Scroll to Top