Landing oldal készítés

Egyedi desing, nagyobb konverzió

Én elkészítem, Te forgalmat terelsz rá és VÉGRE konvertálsz...

Igényes landing oldalakkal garantáltan magasabb konverziót érhetsz el

Ahhoz, hogy egy jó landing oldal betöltse a szerepét, forgalmat kell rá terelni. Ezt különféle módon érheted el:

  • Kiküldheted az új landing oldalad linkjét saját vagy partnerek e-mail címlistájára
  • Kiposztolhatod a linket a Facebookra és más közösségi oldalakra. (Itt választhatsz, hogy fizetsz is a forgalomért és jóval több célzott embert érsz el vele vagy csak egyszerűen megosztod a saját rajongói oldaladon)
  • Hozzáadhatod a linket egy blogbejegyzéshez
  • Feloptimalizálhatod a landing oldalad a Google első oldalára úgy, hogy a keresőben első oldalon megjelenjen és részesülhetsz a természetes találati listára érkező forgalomból. (Itt most nem a fizetett hirdetésről beszélek)
  • Elindíthatsz egy fizetett hirdetési kampányt a Google keresési és/vagy a tartalmi hálózaton illetve a Facebookon

Ezek mindegyike jó megoldás a forgalomterelésre, de ezután el kell döntened, hogy hova szeretnéd küldeni a látogatót az oldalról. Egy landing oldal elsődleges célja, hogy valamilyen cselekvésre motiválja a látogatót. Kattintson egy gombra, iratkozzon fel a listára, hívjon fel egy telefonszámot, kérjen ajánlatot, stb.
A feliratkozás után fontos előre tudnunk, hogy hová szeretnénk azután átirányítani? A kosárhoz, a megrendelőlapra vagy egy köszönőoldalra, esetleg egy belépőtermék oldalára? Ja, és hogyan is fog kinézni a regisztrációs űrlap az oldalon? Egyből látható legyen a látogatónak vagy egy gombra kelljen kattintania, hogy felugorjon az űrlap. amit ki kell töltenie? Ez egy kis elköteleződést már kivált a kattintás miatt a látogatóból és tesztek azt mutatják, hogy ezen landing oldalak jobban konvertálnak. Ezt jól át kell gondolnod, hogy a látogatóidat könnyen odajuttasd, ahová szeretnéd.

Csavard fel a konverziód

igényes, profi, feliratkozó gyűjtésre és vevőszerzésre tervezett landing oldalakkal!

Marketinges szemmel építve bármilyen marketing célra

Teljesen személyre szabottan

Az általam készített landing oldalak bármilyen marketing cél megvalósítását elvégzik. Méghozzá kimagaslóan jó konverzióval. Ha nem, akkor ott az ajánlat nem elég vonzó vagy nem a célcsoportnak jelenik meg. A csomagoláson nem fog múlni. Használhatsz bármilyen hírlevélküldő szoftvert, az integrációt gond nélkül megoldom.

Landing oldalak

ahol a design és a funkcionalitás találkozik

Kérj ajánlatot landing oldal készítésre!

Felejtsd el a gagyi landing oldalakat, ahol az űrlap is igénytelenül csak be van illesztve és látni, hogy tákolt…Hidd el, hogy az alacsony konverzió oka ma a landing oldalak igénytelenségében keresendő vagy a kitalált ajánlat nem eléggé vonzó esetleg nem a megfelelő célközönséghez jut el… Más ok nincs.

Scroll to Top