Professzionális

Online marketing

profi honlap készítés

Vevőszerző weboldal készítés mikro-és kisvállalkozások részére

WEBLAP - SEO - ARCULAT - VIDEÓ - MARKETINGRENDSZEREK

Professzionális

Online marketing

Vevőszerző weboldal készítés mikro-és kisvállalkozások részére

WEBLAP

SEO

ARCULAT

VIDEÓ

PPC

EMAIL

TECH

Igényes jelenlét, több vevő, több bevétel az internetről mikro-és kisvállalkozóknak

Ha Te is jó vagy abban, amit csinálsz, jók a termékeid, a szolgáltatásod és látod a fantáziát az online marketingben, de nem úgy megy a biznisz, ahogy szeretnéd, mert nem tudod úgy megmutatni magad a világnak, akkor most jó helyen jársz! Sokkal profibb és hatékonyabb online jelenléted lesz.

Ha profi online marketing kivitelezőt keresel, akkor ne keress tovább, mivel nálam minden olyan szolgáltatást megtalálsz, amelyre online marketinged felturbózásához szükséged lesz. Ha már eleged van a sok elméleti tudásból és VÉGRE EREDMÉNYEKET ILLETVE PROFI MEGVALÓSÍTÁST SZERETNÉL, akkor adj magadnak 5 percet, nézz körül az oldalon és kérj ajánlatot!​ Nézz szét bátran és ismerj meg jobban, hogy megismerd miben tudom segíteni a vállalkozásod az interneten.

Üdvözöllek!
Richter László vagyok
az IMPLEMENTOR Média ügyvezetője,
multifunkciós online marketing kivitelező

leszel

a piacodon, ha rendbe teszem az online marketinged

Ha szükséged van egy olyan marketing kivitelező szakértőre, aki számos online marketinges feladatot képes valóban professzionális szinten elvégezni, akkor megérkeztél.

Mire van most leginkább szükséged?

Melyik területen szeretnél azonnali és minőségi változást, előrelépést?

weboldal készítés

Kellene egy új honlap?

weboldal készítés

Egyre több vállalkozás szerzi ügyfeleit az internetről. Az alappillér egy működő, értékesítésorientált weboldal, amely vevőket és megrendeléseket hoz.

Feliratkozókat gyűjtenél hírlevélhez?

Landing oldalAK

Igényes, szép landing oldalaimmal magasabb konverziót érhetsz el. Ha fizetett hirdetéseket futtatsz vagy feliratkozókat gyűjtesz, akkor ez alapvető, hogy jól legyen kivitelezve.

Google első oldalára kerülnél?

Keresőoptimalizálás

A legfontosabb forgalmi forrás a Google keresőből érkező látogatók. Ha Téged találnak az első oldalon, tőled vesznek, ezért fontos, hogy a piacod kulcsszavaira ott legyél.

Új arculatot szeretnél?

Arculattervezés

Minden vállalkozásnak szüksége van egységes és igényes arculatra. Logóra, névjegykártyára, prospek-tusra, szórólapra, újsághirdetésekre, bannerekre, flyer-re, stb. Terveztess velem új arculatot!

Videókkal erősítenéd a céged?

videó készítés

Döbbenetes ereje van egy jól megtervezett videónak, amely évek múlva is hasznos. Igényes és kreatív videó készítéssel tedd színesebbé online marketinged! Válassz ki a Neked megfelelő videó típust most!

sales funnel

Értékesítési tölcsért szeretnél Upsell-lel?

Sales Funnel

Az amerikai és angol nyelvű piac után itthon is egyre többen alkalmazzák az értékesítési tölcséreket. A sales funnelek hátterében fontos a jól átgondolt és felépített marketingtechnológia.

ppc hirdetés

Több látogatót szeretnél kampányokkal?

fizetett hirdetések

Futtass fizetett hirdetéseket a Google Adwords, a Facebook hálózatában és szerezz forgalmat a weboldaladra. Az online fizetett marketingkampányok nagyon népszerűbb forgalom forrás.

Kampányt indítanál automata sorozattal?

E-mail kampányok

E-mail kampányok megtervezését és automatizálását is vállalom beleértve a feliratkoztató oldalak elkészítését is. Az e-mail küldést a Te szoftvered vagy az általam javasolt profi szoftver végzi.

Ügyfélnyilvántartás átláthatóan?

CRM RENDSZER

A GMAIL KÁOSZBÓL irányított vállalkozásod jobban átláthatóvá válik. Árajánlatkéréseid nyomon követhetők, ügyfeleid adatai és projektjeid egy helyen. Szervezettebb és átláthatóbb a cég.

KREATÍV WEBES KIVITELEZÉS

Te is jártál már biztos weboldalon...

vagy már Te is próbáltad sajátodat összekattintgatni és rájöttél, hogy

AZ ONLINE MARKETING SPORT

Egy weboldal csak annyira lehet szép és hatékony,
amennyire a mögötte álló személy szépérzéke, webtechnológiai illetve marketing ismeretei megengedik.

Bízd inkább szakértőre a webes kivitelezést!

Már nem elég egy általad készített "ingyenes" weboldal, amiről látszik, hogy Te kattintgattad össze

Szakértői és látogatói szemmel is egy weboldalról rögtön lejön, hogy “tákolt” vagy profi készítette. Az első benyomásra 5 másodperced van. A Te weboldalad látogatói is ennyi idő alatt döntenek rólad, a cégedről, mint ahogy Te is érzed azt és döntesz is (a kilépés mellett), ha silány minőségű weboldalra tévedsz. A weboldaladnak alapvetően egyedinek, igényesnek és profinak kell lennie, miközben elad, vevőt hoz. Az emberek egyre igényesebb és tudatosabb vásárlók és magasabb elvárásai is vannak egy céggel kapcsolatban az interneten is. A sikerhez viszont egyre több és komplexebb technikai és technológiai eszközök, szoftverek egyidejű és szinergikus összekapcsolása és használata szükséges. Neked mint cégvezetőnek, vállalkozónak vagy marketingesnek el kell fogadnod azt, hogy nem ismerheted a technikai lehetőségeidet. Ez nem a Te dolgod. Ja és persze tudnod kell, hogy a technológia már nem lehet akadálya online ötleteid megvalósításának. Az egyedüli akadály, hogy nem ismered őket. Ha ismernél is néhány technikai eszközt – weboldal készítő szoftvert – vagy bármi mást, még meg kell tanulnod magabiztosan kezelni azt és eligazodni, kiismerni magad rajta és a különféle modulokat összeintegrálni vagyis a mai divatos szóval mondva “összekattintgatni” éééés imádkozni, hogy egymással és a rendszereddel kompatibilis legyen. De mivel csak néhány technikai eszközt ismersz talán, ezért nem is tudsz ezek használatában gondolkodni, pedig biztosan új üzleti modelleket, termékeket, szolgáltatásokat tudnál bevezetni a vállalkozásodba.

Komplett értékesítési rendszer kell legyen a weboldalad mögött, ha komolyan gondolod az online értékesítést

sales funnel

Az igényes és működőképes weboldalhoz és a háttérben való profi működéshez egyre több és komplexebb, fizetős marketingtechnológiai eszközök, szoftverek, bővítmények egyidejű és szinergikus összekapcsolása, integrációja és használata szükséges. Ezeket az amúgy rendelkezésre álló technikai eszközöket egy kezdő nem ismerheti, még a marketing tanácsadók se sajnos, mert akkor használnák és tanítanák…

HONLAPOK

ahol a design és a funkcionalitás találkozik

A Te weboldaladból szerinted mit hozhatnék ki?

Ugye, hogy még az olyan termékek is, mint a redőny vagy a pelletáló gép mennyivel kreatívabban, izgalmasabban bemutathatók vagyis becsomagolhatóak?! Nem kérdés, hogy melyik verzió hoz több vevőt és bevételt és milyen érzések vannak az új oldalak látogatóiban...

Előtte

Utána

További referenciáim!

Egy ember képességére van szükséged,

hogy sikeres legyen a vállalkozásod az interneten

Programozó

Webmester, sitebuilder
Ő az, aki a HTML kódok között turkál és technikailag elkészíti a weboldalt. Sajnos sok esetben semmi grafikai érzékük nincs, így az oldal működik ugyan, de nem biztos, hogy esztétikus is.

Webdesigner

grafikus, esztétikai érzék
Neki van esztétikai érzéke viszont nem biztos, hogy képes kivitelezni az oldalt. Ő valóban igényessé, széppé is teszi a weboldalt, és ha kell, előáll egy nyomtatásra szánt névjegykártyával, brossúrával, flyerrel is vagyis arculattervezésben is számíthatsz rá.

Marketinges

Ötletel, kitalál, menedzsel
akinek az ötleteire alapozhatsz, aki tudja mit és hogyan kell a piacnak felkínálni. Ő az, aki az egész online marketinget menedzseli, aki kapcsolatot tart az alvállalkozókkal és ellátja őket munkával és számonkéri őket.

és még sorolhatnám őket, akiket egyenként is megfizethetsz
és összehangolhatod, koordinálhatod a munkájukat...

vagy egy kézbe adod a marketing kivitelezést!

Készen állsz a változtatásra?

Bízd rám az online marketinged!

Nézz szét az oldalon és ha tetszik, amit csinálok kérj egyedi ajánlatot webes kivitelezésre!

Ismerd meg az optimális

CRM és ügyfélnyilvántartó rendszert!

Most akciós!

Scroll to Top